Gaming

Egy 12 éves srác 30 másodperc alatt csinálta meg a legnehezebb Aknakeresőt!


Van, aki nem csak random kattintgat!

Még manapság is alig találni olyat, aki ne ismerné, vagy kötne nosztalgikus emlékeket a Microsoft operációs rendszerének egyik ékkövéhez, a legendás Aknakeresőhöz. Pedig idestova már 5 éve annak, hogy az akkor újonnan debütáló Windows 10-be már nem került be a játék, ezért is lehet meglepő, hogy népszerűségéből annak ellenére sem adott le sokat, hogy a fiatalabb korosztály egy jó része már csak hallomásból ismerheti.

Nem úgy, mint a 12 éves Ze-En Ju, akinek a világon először sikerült 30 másodperc alatt, egészen pontosan 29,43 másodperc alatt teljesíteni az Aknakereső legnehezebb, 30×16-os és 99 aknás tábláját.

Ju ezzel 1,7 másodperccel döntötte meg a korábbi rekordot, ami ezen a szinten egészen elképesztő teljesítmény, mivel átlagosan csak pát tizedmásodpercekkel maradnak el egymástól a helyezettek. Ezen felül a kezdő, tehát a legkisebbnek számító 8×8-as, néhol 9×9-es 10 aknát tartalmazó mezőt 0,28 másodperc (!!!) alatt rakta ki, ami nem számít ugyan rekordnak (az bizonyosan a megdönthetetlen 0,09 mp), de egészen hihetetlen logikai képességekről ad tanúbizonyságot.  A világrekord Aknakeresőt az alábbi rövid, de normál sebességgel lejátszott videón lehet megnézni – ez utóbbi hangsúlyozandó, ugyanis Ju olyan gyorsasággal játszik, ami miatt úgy tűnhet mintha többszörösen lenne felgyorsítva.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva