Call of Duty

Jól meghúzzuk a szezon végét: jön a dupla XP hétvége és a 24/7 Shoot House! | MW & Warzone


A következő hetekben komoly kontent áradat zúdul a Call of Duty játékosok nyakába - végre!

Függetlenül attól, hogy sok újdonság nem történt, egészen mozgalmas héten vagyunk túl – és nézünk elébe, ugyanis épp hogy véget ért a Cold War PS4 exkluzív alfatesztelése, egyből rá is kanyarodtunk a Modern Warfare – Warzone ötödik szezonjának utolsó felvonásába. Megszokhattuk már, hogy a szezonok végéhez közeledvén a fejlődést meggyorsítandó dupla tapasztalati pontokat kapunk, ez nem lesz másképp most sem, így szeptember 25-től egészen a Season 6 kezdetét megelőző napig, tehát szeptember 28-ig léphetjük gyorsabban a szinteket és a Battle Pass tiereket.

Az utolsó hét playlist szempontjából sem fog unalmasan telni, ugyanis érkezik a Modern Warfare-ba a sokak kedvence 24/7 Shoot House és a 24/7 Shipment, de olyan playlisteket is üdvözölhetünk majd, mint a Deathmatch Domination + Drop Zone, illetve a Gunfight 3v3 Snipers. 

A Warzone játékosai mostanság az állandóságnak örülhetnek leginkább és ez most sem lesz másképp, így az alap játékmódok szerencsére továbbra is érintetlenül maradnak. Egy LTM azért mégiscsak érkezik, méghozzá az igen gyorsan népszerűvé váló, gyors és pörgős akciókkal operáló Mini Royale Trios. 

Persze lesz mire a pénzt is elkölteni, szóval érkeznek a Shop-ba az újabb kozmetikai csomagok is. Az egyik ilyen a  ‘Beyond the Pale’ bundle lesz, amiben két legendary blueprint, egy óra, egy calling card, egy emblem, egy festés, egy quip, egy fegyver charm és egy gesture mellett ott lapul a Dreadwood operátor skin is. A másik csomag a ‘Notice Me: IV’, ami leginkább a Showcase nevezetű blueprint miatt lehet érdekes, de természetesen a kötelező fegyver charm, calling card, embelem és festés is benne lapul.

Erre a hétre nagyjából ennyi is lenne, a következő héten viszont, pontosan szeptember 29-én kezdetét veszi a – minden bizonnyal utolsó Modern Warfare – Warzone közös – Season 6, ami előzetesen komolyabban felvezetheti majd a Cold War-Warzone fúzióját. Ez azért is lesz majd érdekes, mert pont a hatodik szezon elejére időzítették az új Black Ops nyílt bétatesztjét is, és amilyen mozgalmas lesz ez a hét, olyanoknak ígérkeznek az előttünk állók.

Jó játékot, sok sikert a BP kimaxolásához!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva