Gaming

Mától teljesen megújult az Xbox Store, ami jobban működik mint valaha!


Az Insiderek által már alaposan tesztelt új Xbox Store hivatalosan is megérkezett - és jobb mint valaha!

Régóta, és szinte 100%-ban a játékosok visszajelzései alapján fejlesztik, a mai naptól pedig minden Xbox felhasználó számára elérhető a teljesen megújult Xbox Games Store. A változás nem csak a külsőségekben érhető tetten, ugyanis számottevően lett gyorsabb és kezelhetőbb még az első típusú Xbox One konzolokon is, ami mondhatni minden tekintetben elhozza az újgenerációs érzést.

A játékok keresése sokkal egyszerűbb, minden egyértelműen és átláthatóan van kategorizálva, a játékok adatlapjai, minden lényeges információval villámgyorsan töltenek be, és semmi, még egy felugró előzetes sem ugrik be a képbe – azok mostantól egy teljesen külön ablakban indulnak el, de két gombnyomással elnémíthatjuk, vagy kikapcsolhatjuk az automatikus lejátszást.

New Microsoft Store Ready for Xbox

Megújult a Kívánságlista és a Kosár is – ezeket már rögtön az oldalsávról elérhetjük azonnal (ahogyan sok-sok mást is) és azt is láthatjuk mennyi mindent pakoltunk be, a fizetés nem is lehetne ennél gördülékenyebb – még a régebbi klasszikus címek esetében is, amikkel sokszor azért meg tudott gyűlni a bajunk. Sőt, vásárlás előtt a játékok különböző kiadásait és azok tartalmait is összevethetjük, de láthatjuk azt is, hogy mely játékot nem érdemes megvennünk ha azt már tartalmazza a Game Pass szolgáltatása, de a szülőknek is kedveznek, hogy nemcsak feltüntetik a korhatár besorolást, de az alapján is kereshetünk játékokat.

Mindent összevetve egészen remekül működik az új Store, ami bizonyos aspektusaiban előre jelzi számunkra, hogy mire számíthatunk az újabb generációtól: egyszerűségre, átláthatóságra és gyorsaságra.

Emellett igazán elképesztő, hogy az utóbbi napokban a Microsoft mit művel: megkezdődött a hivatalos Xbox előrendelés, bejelentik a teljes ZeniMax Media-Bethesda felvásárlást, mindeközben teljesen megújítják az Xbox Store-t. Nem csoda hát, hogy a Game Pass szolgáltatásuk egyre nagyobb táborral rendelkezik, ami az előzőnél sokkal kiegyensúlyozottabb, és egészségesebb konzolgenerációs versengést vetít előre.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva