Gaming

Végtelenül epikus harcokkal vár a PlayStation 5 egyik nyitócíme: Hamarosan jön a Godfall!


A hack & slash szerelmeseinek kötelező vétel lesz.

Bár a legtöbb rajongó még továbbra is azt vadássza, hogy vajon melyik hazai konzolbolttól tud szerezni magának a november 19-edikei premierre egy PlayStation 5 konzolt a szűkös készletek és az óriási érdeklődés miatt, nem szabad megfeledkeznünk arról, hogy a megjelenéstől milyen következő generációs játékokkal nyomulhatunk majd rajta. Az egyik ilyen az elképesztően látványos csatákat ígérő Godfall lesz, amit most közelebbről is megmutatunk nektek.

Tavaly decemberben hallhattunk először a Counterplay Games fantasy akció-szerepjátékáról, ami konzolok közül csak a Sony masinájára fog megérkezni, viszont mellette PC-re is elhozzák a fejlesztők. Már a bejelentéskor kiderült, hogy az Unreal Engine 4 fog dübörögni alatta, így a látványvilágra semmiképpen se lesz panasz, ahogy a játékmenetre sem, hiszen egy vérbeli looter & slashert fogunk kapni, amiben TPS nézetben küzdünk meg az életünkre törő ellenfelekkel.

Sokan egyébként a Dark Souls, a Monster Hunter World és a Destiny 2 elsőre furcsa szerelemgyerekének gondolják a kétségkívül ambíciózus projektet, amit teljesen egyedül, de akár más játékosokkal karöltve is végig tudunk majd játszani. A harcrendszer ugyanis nagyban fog hasonlítani a soulslike játékokban látottakhoz, ahol a tökéletes időzítés gyakorlatilag kulcsfontosságú lesz, főleg akkor, amikor egy-egy életveszélyes bossal kerülünk szembe, akinek legyőzése óriási jutalmakhoz juttathat majd minket.

Az egészen felejthető apokaliptikus történet szerint természetesen mi leszünk a világ utolsó Valorian lovagjai, akik összesen 3 kaszt közül választhatják ki az igényeiknek leginkább megfelelő harcost, akinek a rettegett őrült istent, Macrost kell valahogy megállítania. A műfajból adódóan viszont rengeteg különleges páncélszettet aggathatunk magunkra és összesen öt fegyvertípus használatát sajátíthatjuk majd el, amik közül csak rajtunk áll, hogy az adott szituációban éppen melyiket választjuk.

Ne feledjétek tehát, hogy a Godfall november 19-én érkezik PlayStation 5-re és PC-re, ami utóbbi esetén egy évig Epic Games Store exkluzív lesz, de utána már más digitális játékáruházakból is meg lehet majd vásárolni.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva