Hearthstone

Ismét “megszűnt” a legfelsőbb Tier: egymás hátsójában a Class-ok, a Warlock-Shaman kettőst kivéve


Így alakult az e heti meta.

Ha csütörtök, akkor heti meta jelentés: a VS oldala ismét összeszedte, hogy hogyan alakultak az erőviszonyok. Spoiler veszély: ismét elég kiegyenlített a helyzet!

A legnépszerűbb paklik

Nincs elérhető leírás.

Tovább nőtt a Mage népszerűsége az előző héthez képest (közel egy százalékot), valamint a Cyclone variáns vált az egyértelműen legtöbbet pörgetett paklivá a Class-on belül 8.38%-kal. A 2. és 3. helyen nem történt változás, picikét feljebb kúszott a Hunter és a Druid százaléka is (a Warlock és a Shaman kárára), de ugyanúgy a Guardian Druid (12.24%) a legtöbbet forgatott pakli, majd a Face Hunter (10.53%), végezetül pedig a Pure Paladin (9.29%) jön.

A legjobb paklik

Egy hete még megborult egyensúlyról beszélhettünk – legalábbis ahhoz képest, hogy két hete nem volt Tier 1-es deck -, azonban ez nem sokáig tartott, ismét kiegyenlített a meta.

Megborította a Blizzard az egyensúlyt: 3 pakli a legfelsőbb tierben, Valeera nagyot zuhant a nerfek óta

Nincs elérhető leírás.

Minden paklinak esett a győzelmi aránya, így ilyen szempontból kár hasonlítgatni az előző héttel, azonban amit érdemes kiemelni azok az erőviszony átalakulások: a Face Hunter esett vissza a legtöbbet, a Bomb Warrior is hátrébb csúszott, valamint a Pure Paladin csúszott ki a legfelsőbb tierből – így is ez a három deck a legjobb győzelmi ráta szempontjából. Nem áll jól a Shaman szénája: a Totem Shaman mindössze Tier 3-ra elegendő, de még mindig jobban örülhetnek a Thrall mainek, mint a Warlockot kedvelők – Gul’Dan Zoolockja Tier 4-re volt jó a héten.

A deckeket ezen az oldalon érhetitek el!

Matchupok

Nincs elérhető leírás.

Szigorúan a matchupokat nézve nehéz elképzelni, hogy a meta elindul kevésbé kiegyensúlyozott irányba: a jelenlegi papíron legjobb pakli, a Bomb Warrior nem kevesebb, mint 9 minimum rózsaszín (kedvezőtlen) párosítással rendelkezik, így ha csak ezek a koncepciók nem szorulnak visszább, akkor nem kell tartani Garrosh dominanciájától.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva