Counter Strike

Cloud9 építkezés, GuardiaN visszatérés, EPL nyertesek és vesztesek – Pre-Fire Predictions #13


Lemaradtál a legutóbbi Pre-Fire adásról? Sebaj, olvasd vissza!

Tudjuk, hogy nincs mindenkinek ideje arra, hogy élőben kövesse velünk végig az adásokat, ezért gondoltuk összeszedjük nektek, hogy miről is beszélt Balázs és Bence ezen a héten.

1. Világranglista
Nem történt sok változás az elmúlt egy hétben a tabellát nézve, pedig az eredmények alapján már nem a Vitality-nek kellene az első helyen lennie, hanem inkább az EG ötösének. A FURIA magabiztosan menetelt a múlt héten és csak egy mérkőzést buktak el, a HLTV rendszere mégis visszább sorolta őket, ami számunkra teljesen érthetetlen.

2. Épül-szépül a Cloud9
Múlt héten bejelentették a woxic/mezii párost, így ALEX-szel kiegészülve már hárman vannak. Egyes hírek szerint a Cloud9 terve, hogy megpróbálnak minden nagyobb régióból igazolni majd egy játékost. Látva, hogy mely régiókban szeretik a CS:GO-t, mi úgy gondoljuk, hogy lesz egy brazil játékosuk, illetve egy ázsiai/CIS játékos lehet majd az ötödik tagja a csapatnak.

Tekintve, hogy mennyi pénz lapul a Cloud9 kasszájában, simán van pénz arra, hogy gyakorlatilag bárkit leszerződtessenek. Szeretnénk halkan megjegyezni, hogy ha igazán nagy elérést akar magának a szervezet, akkor ideje megtalálni az első, valóban profi indiai játékost 🙂

Már három játékost ismerünk a Cloud9 új felállásából!

3. EPL EU nyertesei/vesztesei
Az európai mezőnyben rendesen felborultak az erőviszonyok, például a G2 már rég nem volt ilyen rossz formában. Elképzelhető, hogy érik egy csere? Lehetséges, hogy NiKo náluk folytassa? Mindenesetre kennyS-hez és csapatához – a rossz forma tekintetében – becsatlakozott a fnatic, a NiP, az OG, és óriási meglepetésre a Vitality is.

Utóbbinak óriási pofon ez, hogy nem sikerült bejutniuk a rájátszásba. Ám hiába esett ki a világelső a csoportkörben, a legnagyobb meglepetést mégis a mousesports okozta, hiszen bejutottak a playoff-ba és egyelőre Bymas igazolása egy jó döntésnek tűnik.

4. GuardiaN visszatérhet még a profik közé?
A 29 éves AWP-s játékos már jó ideje eltűnt a profik közül. Pár héttel ezelőtt viszont azt nyilatkozta, hogy készen áll a visszatérésre. Adja magát a kérdés, hogy melyik az a top csapat jelenleg a világban, amelynek azért van álmatlan éjszakája, mert nem tudja, hogy miként igazolja le GuardiaN-t. Valós esélyt egyik nagyobb szervezetnél sem látunk arra, hogy a magyarok „Lacikája” az ő mezükben vonuljon pályára.

Az adás során szóba jött még néhány téma, mint például:

  • PlayForBelarus /amelyre a Budapest Five is meghívást kapott/
  • Valorant és a need more DM
  • ESL Pro League
  • A Gen.G-ből távozó daps sorsa

Ha ezekre a témák is érdekelnek, akkor nézd vissza a teljes adást! Amennyiben te is szeretnél hozzászólni a műsorhoz, tarts velünk jövő héten hétfőn, este 20 órától! Találkozunk a chaten!

Írta: Surányi Balázs; szerkesztette: Fehér Martin

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva