Valorant

A Riot bejelentette az első saját szervezésű Valorant eseményét!


Érkezik az első komolyabb megmérettetés, a First Strike!

Nagy örömünkre szolgál bejelenteni, hogy érkezik az első jelentősebb Valorant e-sport verseny, a First Strikeolvasható a játék oldalán. Események tekintetében ez lesz a Riot Games debütálása, hiszen ez idáig kizárólag külsős szervezésű tornákat láthattunk.

Utóbbiak közül a legfontosabbakat ITT találjátok meg összegyűjtve, melyek közül az eddigi legnagyobb tornát, az 50 ezer euró összdíjazású BLAST Twitch Invitational-t magyarul is követhettétek, mégpedig a metabro jóvoltából.

A First Strike regionális kvalifikációi október második felében indulnak útjukra, amelyekről további információkat a következő hetekben olvashatunk majd. A kvalifikációk régiós döntőkkel zárulnak majd, amelyek december 3-6 között kerülnek megrendezésre.

A nyolc régió, ahol egyaránt egy-egy különálló versenyt szerveznek: Észak-Amerika, Európa, CIS, Törökország, Ázsia, Óceánia, Brazília, Közép-Kelet. Érdemes még megjegyezni, hogy a kvalifikációk 16 éves korhoz és Immortal 1-es ranghoz lesznek kötve.

A Riot azt állítja, hogy az elmúlt hónapokban keményen dolgoztak azért, hogy ez az event létrejöjjön. Sokat tanultak a kisebb versenyek hibáiból, tökéletesítették az anti-cheat-et, továbbá az observer funkciókat is igyekeztek bővíteni, hogy a lehető legjobb élményt kaphassuk.

Ezt már olvastad?

A need more DM nyerte a Stay&Play Gamer Cup Valorant felvonását!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva