Gaming

Valami nincs rendben a Sony-nál – nem lesz ingyenes Spider-Man Remastered!


Úgy tűnik a Sony felült a magas lóra...

Sokan már csak azért is üdvözülve várják a konzolgeneráció váltást, mert több kiadó is jelezte, hogy abban az esetben, ha a jelenlegi generációra vásároljuk meg az adott játékát, annak ingyenesen megkapjuk a szebb és jobb változatát az új masinákra is. Ilyen lesz a Cyberpunk 2077, vagy a Ubisoft összes címe is, de ami a lényeg, hogy a legtöbb kiadó és fejlesztő ebben egyöntetűen részt vállal.

Nem úgy mint a Sony, aki a Kotakunak elárulta, hogy azok, akik megvásárolták PS4-en a Spider-Man-t, nem fogják ingyen megkapni PS5-re a feljavított változatot, amit a Miles Morales Ultimate Edition mellé csomagolnak “grátiszba”, sőt, külön sem lehet majd beszerezni azt.

A PS5-re érkező bónusz Spider-Man nem egy egyszerű remastered lesz!

Bizony, hiába készül a Remastered az alapjátékhoz, azt kizárólag csak a kiegészítővel együtt lehet majd beszerezni, így ha a PS4-es lemezt berakod az új gépbe, az eredeti kiadással fogsz tudni játszani – hála a visszafele kompatibilitásnak. Ha pedig magát az önállóan futtatható kiegészítőt vásároljuk meg a jelen generációra, annak megkapjuk ingyenesen az újgenerációs mását is, ebben az esetben, ha az újrahangolt alapjátékkal szeretnénk játszani ki kell fizetnünk 20 dollárt – körülbelül 7000 forint+áfa. Igen ám, viszont eredeti mentéseink nem vándorolnak át a Remastered változatba, így mindenképpen újra kell majd kezdeni azt.

De egy szó mint száz, ha szeretnél játszani a Spider-Man Remastered kiadásával, akkor mindenképpen meg kell venned a Spider-Man: Miles Morales Ultimate Edition-t.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva