Counter Strike

Pocsék formában a Vitality, úgy gondolják a hatodik játékos lesz a megoldás


Hamarosan jön a hatodik játékos a pletykák szerint.

A francia 1pv.fr információi szerint a Vitality a közeljövőben bejelenti a hatodik játékosát. Céljuk az lesz a 6 fős felállással, hogy megelőzzék a kiégést, a sok játékba való belefásulást. Nincsenek egyedül ezzel az elképzeléssel, legutóbb a Cloud9 és a FURIA vallotta be, hogy terveik között szerepel a 6 fős csapat. Az alábbi playerek kerültek a francia organizáció látókörébe:

  • hAdji (LDLC)
  • Maka (Heretics)
  • Nivera (Heretics)
  • Keoz (K23)

A francia lap szerint nagyban azon múlik majd a kiválasztás, hogy a megfigyelt játékosok csapatai hogyan viszonyulnak a tárgyalásokhoz. Egyébként nem ez az első eset, hogy hAdji és a Vitality neve egy lapon kerül említésre. Amikor ALEX kilépett a csapatból, a Vitality kivetette rá a hálóját, ám valamilyen okból kifolyólag végül misutaaa-val írtak alá.

Maka és Nivera mindketten szerves részét képezik a Heretics csapatának, április és június között pedig nagyon jól teljesítettek a csapattal a BLAST Rising és az ESL One: Road to Rio versenyein. Keoz tavaly Majorön játszott a Syman csapatával, akikkel mostmár K23 néven játszanak.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva