Gaming

Ezekkel a játékokkal vár már idén a PlayStation 5!


Most megmutatjuk, hogy mikkel játszhatsz idén, ha az elsők közt szerzed be a Sony legújabb konzolját.

Az utóbbi időszakban kisebbfajta káosz alakult ki a PlayStation 5 előrendeléseivel kapcsolatban, hiszen külföldön és Magyarországon is annyira kevés lesz a kezdetekben elérhető, hogy biztosan nem fog jutni mindenkinek. Valamelyest tovább árnyalja a képet, hogy a Sony a legnagyobb AAA játékait itthon 30 ezer forint környékén fogja kínálni, ám még ez se állított meg minket abban, hogy összefoglaljuk, mikkel játszhatunk idén a cég következő generációs konzoljain.

PlayStation 5 Showcase: Az új konzoltulajoknak fog leginkább kedvezni a PlayStation Plus Collection!

Bár a PlayStation 5 esetén közel sem beszélhetünk annyi alkotást kínáló szolgáltatásról, mint amit az XBOX Series S és X esetén a GamePass nyújtani tud, a havonta 2-3 ezer forintba kerülő PlayStation Plus szolgáltatásba megérkezik a Collection, amivel a legjobb PlayStation 4 játékokat fogjuk megkapni. Így, amíg él az előfizetésünk olyan címekkel tudunk nosztalgiázni, vagy éppen végre megismerkedni, mint a Batman: Arkham Knight, a Battlefield 1, a Bloodborne, a Days Gone, a Detroit: Become Human, a Fallout 4, a Final Fantasy XV, a God of War, az Infamous Second Son, a Monster Hunter World, a Mortal Kombat X, a Persona 5, a Ratchet and Clank, a Resident Evil 7: Biohazard, a The Last Guardian, a The Last of Us Remastered, az Uncharted 4: A Thief’s End és az Until Dawn.

Mindezek mellett olyan játékok is elérhetőek lesznek a legújabb konzolon, amik a PlayStation 4-en is megjelentek, így már a kezdetektől játszható lesz az Assassin’s Creed Valhalla, a Call of Duty: Black Ops Cold War, a Cyberpunk 2077, a Destiny 2, a Marvel’s Avengers, az NBA2K21, valamint a Watch Dogs Legion is. Természetesen pusztán ezekért nem feltétlen éri meg beruházni a Sony gépére, viszont jönnek olyan következő generációs címek is, amik megcsillogtatják a vadonatúj konzolban rejlő potenciált.

Meglepően rövid kalandot ígér a Spider-Man Miles Morales!

Ezek közül egyértelműen kiemelkedik a Spider-Man Miles Morales, ami bár a legutóbbi információk szerint csak egy 10-15 órás kaland lesz, de rengeteg újdonságot pakolnak bele a készítők és a látványvilága is egészen elképesztő lesz. Nem szabad megfeledkeznünk a Demon’s Souls remake-ről sem, ami valami brutálisan néz ki a PlayStation 3-as változathoz képest.

Végtelenül epikus harcokkal vár a PlayStation 5 egyik nyitócíme: Hamarosan jön a Godfall!

Mindenképpen meg kell még említenünk a végtelenül intenzív harcokat ígérő Godfallt, amivel a fejlesztők nem titkoltan a looter & slasher műfaj szerelmeseinek szeretnének kedvezni és akkor még jön a nemrég új nevet kapó Immortals Fenyx Rising is, ami kiváló Zelda-pótlék lesz azoknak, akik szeretik az óriási világgal rendelkező, fordulatos történeteket.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva