Call of Duty

Három klasszikus fegyver is visszatérhet – itt kell majd metró jegyet érvényesíteni! | MW & Warzone


Az új szezonnal visszatérhet pár klasszikus fegyver is!

Hamarosan kezdetét veszi nagy valószínűséggel a Modern Warfare utolsó szezonja, amivel osztozik a Warzone-nal, helyébe pedig az október elején nyílt bétatesztelésbe forduló Black Ops: Cold War lép majd. Addig viszont még egy CoD szezonnyi hátralevő időnk még van, és jönnek bizony komoly újdonságok a Warzone-ba is.

Kezdetnek ott ugye a metró, ami hamarosan Verdansk körüli pályára áll, a pontos állomásokról pedig pár napja osztották meg az alábbi térképet a fejlesztők.

Kép

Ezen felül egy kevésbé hivatalos infó: leakerek a játék fájljai között bukkantak három klasszikus – valószínűleg – visszatérő fegyverre, amiket előásva sikerült is kicsit tesztelni is őket. Az egyik a korábban már belengetett, a 2007-es Modern Warfare-t sokat nyúzók szívének igen kedves R700-as sniper, a hatos szezon metájának erősen gyanítható új királya: az AS-VAL Assault Rifle, illetve egy újabb – óriásit sebző – sörétes: az AA12 Shotgun.

A fegyvereket illetően még nem érkezett hivatalos visszacsatolás, így a leleplezésig érdemes fenntartásokkal kezelni őket – viszont minden jel arra utal, hogy ezek lesznek a Season 6 régi-új fegyverei.

A Season 6 szeptember 29-én startol el két új operátorral (Farah és Nikolai), illetve a már ismert metróval.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva