Call of Duty

Így fog működni a Warzone metrója!


Kérem készítsék elő jegyüket, bérletüket, a kijáratnál ellenőrzést végzünk. Köszönjük!

Szeptember 29-én megkezdődik a Modern Warfare hatodik és egyben utolsó Warzone-nal közös szezonja, ami számos újdonság mellett megnyitja a Verdansk-i metrók hermetikusan lezárt kapuit is. Ezzel együtt természetesen a jegyértékesítés is megkezdődik, ugyanis a metrószerelvények elkezdik menetrendszerű közlekedésüket a pálya körül, ami egy egészen új színt hivatott elhozni az ötödik szezonnal kicsit lelassult battle royale módba.

Egy korábbi cikkben már írtunk a hivatalosan is bemutatott megállókról, így leginkább most magának a metrónak a működéséről lesz szó.

Három klasszikus fegyver is visszatérhet – itt kell majd metró jegyet érvényesíteni! | MW & Warzone

A metró alapvetően egy, a nagy pályával rendelkező open-world játékok megoldásaihoz hasonló gyorsutazási forma lesz; beszállunk az adott irányba tartó szerelvénybe és már indulhatunk is. Viszont nem mindenhová fogunk tudni elutazni, ugyanis a vonattal ellentétben a metró abba az irányba és megállókba nem fog közlekedni, amelyikre a gázkör már rászűkült. Ez akkor lehet kellemetlen, ha van nálunk gázmaszk, és a kör csak az egyik útba eső állomást fedi le, mi csupán az utat levágandó átutazni szeretnénk rajta – viszont ebben az esetben sem lehet jó döntés a rövidebb út, ugyanis nehéz lesz kiszámolni, hogy mire lesz elég a szűrő, és mire nem.

Ami viszont még fontosabb: a metró addig nem indul el, míg harcolnak benne.

Ez azért lesz fontos, mert a fejlesztők a mozgó földalattit az egyetlen biztonságos helynek tervezték Verdanskban, ahol mindennemű körültekintés nélkül, nyugodtan tehetjük vehetjük a saját és a csapat dolgait. Természetesen csak addig leszünk teljesen védve, míg meg nem érkezünk a következő állomásra, ahol akár egy másik csapat is várhat már minket, fegyvereiket markolva jelezvén utazási szándékukat. Ha ügyesek vagyunk a föld alatti harcokból el is fogunk tudni menekülni, hála a vészkijáratként is funkcionáló tűzlétráknak, amikből minden állomásra jutott egy.

Ennyit is a metrókról, irány vissza játszani, de azért majd ne felejtsétek el érvényesíteni a jegyeket mielőtt lemennétek, ha esetleg szeptember 29-ig nem sikerül beszerezni a havi bérletet.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva