Gaming

Így nézhet majd ki a The Witcher 3 az újgenerációs konzolokon!


Az már biztos, hogy elképesztően fog festeni!

A CD Project Red a videojátékok történetének egyik legambíciózusabb fejlesztése, a Cyberpunk 2077 mellett sem tétlenkedik túlzottan (már ha lehet ilyet egyáltalán), és korábban bejelentették, hogy a The Witcher 3 is megjelenik majd az újgenerációs konzolokra.

A The Witcher 3 megjelenik az új generációra is, és elképesztően fog festeni!

A játékhoz PC-n már elérhetőek ugyan olyan modok, melyek szebbé, a ray tracing technológiához leginkább hasonlatossá varázsolják, most viszont egy olyat is megcsodálhatunk, ami ray tracinggel 4K-ban varázsolja elénk a The Witcher világát. Jelenleg leginkább ez mutatja be azt, hogy nagyjából milyen látványra számíthatunk a következő generációs Vajáktól, amit minden játékos teljesen ingyen meg fog kapni, akinek valamilyen formában már megvan a játék.

A látottak alapján – még ha nem is hivatalos – bátran kijelenthetjük, hogy a legtöbb valamirevaló gémer hiába játszotta már végig Geralt befejező kalandját, az új kiadásnak legtöbbünk bizonyosan neki fog sokadjára is esni. Hozzáteszem, hogy még mindig “csak” egy modifikációról beszélünk, így akár az is meglehet, hogy a lengyel brigád ennél többet is kihoz majd belőle.

A The Witcher 3 feljavított látvánnyal, ray tracinggel és 4K felbontással érkezik valamikor 2021-ben PlayStation 5-re és Xbox Series X|S-re. 

Ha pedig szeretnél még előtte nyerni egy Cyberpunk 2077-et bármelyik platformra, akkor érdemes lehet lecsekkolnod ezt:

Nyerj egy Cyberpunk 2077-et bármelyik választott platformra pofon egyszerűen!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva