R6

Utolsó esély a nevezésre: holnap te is megküzdhetsz a 100 000 forintos fődíjért, ne maradj le róla!


Összeszedtünk pár indokot, hogy miért érdemes neveznetek!

Nemzeti Gaming és eSport Sportági Szövetség által szervezett Stay & Play Gamer Cup újabb két játékkal érkezik a hétvégén: LoL-ra és R6-ra van lehetőség jelentkezni.

LoL-lal zárul a Stay & Play kupa: ne maradj le róla, íme a nevezés pontos menete!

Ma pontosan 20:00-ig van lehetőségeket a Rainbow Six Siege versenyre jelentkezni, a nevezés pontról pontra való menetét itt találjátok:

R6-tal folytatódik a Stay & Play kupa: ne maradj le róla, íme a nevezés pontos menete!

 

Hogy miért éri meg jelentkezni?

  • 100 000 forintot visz el az első helyezett csapat: kétségtelen, hogy csak egy nyer, azonban nem keveset, és mivel a nevezés ingyenes, így semmit nem veszítünk!
  • Jó szórakozás: biztosan rengetegen játszotok társakkal, melynek során egy sima ranked meccs is feltüzeli az embert – egy téttel bíró kupa még inkább megnöveli az adrenalin szintet.
  • “Szintfelmérő”: persze a ranked is az, de mint említettük még komolyabban vesz az ember egy pénzdíjas versenyt, így tényleg jobban elhelyezhetjük teljesítményünket a magyar mezőnyben.

Nincs más dolgotok tehát, mint nevezni! Ha azonban bármilyen okból kifolyólag nem tudtok, vagy nem akartok részt venni, akkor ne feledjétek, hogy Strike csatornáján lesz lehetőségetek nézőként követni a versenyt:

Egy hét és jön az NGES R6 kupája: ismételten Strike csatornáján tudjátok nézni a versenyt!

Bárhogy is döntötök, reméljük tetszeni fog a szövetség kupája, előre is nagyon jó szórakozást kívánunk!

 

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva