Gaming

Itt egy ingyenes PS4 The Last of Us téma! | Egyedi szobrok és egy társasjáték is érkezik!


Minden van, ami egy igazi rajongónak kellhet!

Míg tűkön ülve várjuk a Naughty Dog bejelentését, amit mára, egészen pontosan a szeptember 26-i The Last of Us Napra ígértek, addig sem hagynak minket unatkozni.

Első körben minden PlayStation 4 tulajdonos letölthet egy – ikonikus helyszínt ábrázoló – dinamikus The Last of Us 2 témát. Ha szeretnétek lecsapni rá, akkor nem kell mást tennetek, csak megnyitni a Store-t, és megkeresni a The Last of Us Part II Beach Theme-et és letölteni azt – majd letöltés után beállítani.

The Last of Us Day 2020 Preview: Celebrate with New Posters, Collectibles, and More – PlayStation.Blog

Ha ezzel megvagy, akkor mehetünk is tovább, ugyanis bemutattak három új fantasztikus The Last of Us szobrot is, amit a részletességéről és kiváló minőségéről ismeretes japán Mamegyorai Collectibles készít majd. Míg két szobor a már felnőtt Ellie-t ábrázolja – az egyiken egy machetet, a másikon pedig egy íjat markolva -, addig a harmadik az első részben megismert és megszeretett hőseinket: Joel-t és Ellie-t ábrázolja – amik egyébként külön talapzaton állnak, így egymástól függetlenül is elhelyezhetjük őket a polcon.

Mindegyik egy 19-22 cm-es PVC-ből készült ultra részletes és kézzel festett szobor, aminek ennek megfelelően meg is lesz az ára: 2021 márciusától kezdődően nagyjából 100-140.000 forintos áron juthatnak hozzá a gyűjtők-rajongók.

A harmadik meglepetésről viszont nem árultak el sokat csupán annyit, hogy karöltve a God of War: The Card Game és a Bloodborne: The Board Game alkotóival, a CoolMiniOrNot-tal már javában dolgoznak rajta. 2021-ben érkezik ugyanis egy karakterközpontú The Last of Us asztali társasjáték, amiben kiemelt szerepe lesz majd a túlélésnek is.

Az újdonságok és meglepetések természetesen itt még nem értek véget, ahogyan még a The Last of Us Day sem kezdődött meg hivatalosan, ezért kifejezetten érdemes lehet a délután folyamán aktívan figyelni a Naughty Dog csatornáit.

Bejelentésre készül a Naughty Dog a The Last of Us kapcsán!

Szeptember 26. A világ egy új napra ébredt. A madarak csicseregnek, az ég is szép kék, rég volt már ilyen nyugodt napja a természetnek. Az idilli csöndet csak később, az estébe fordulva töri meg az első jajveszékelés, mely nem tudni pontosan mikor vette kezdetét, de az addig ismert emberi civilizáció vége követte. Szeptember 26. Az emberiségen kegyetlen hirtelenséggel egy irtózatos gombavírus-járvány söpört végig, melynek következményei máig beláthatatlanok. Vajon ha tudták volna előre, képesek lettek volna megállítani még időben?

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva