Gaming

STUPOR! ( ^_^)o—- Avagy minden, amit eddig tudunk a Hogwarts Legacy-ről!


Egyre többet tudunk meg a legújabb varázslókalandról.

Ha túlságosan sok dologban nem is, abban azért egyetérthetünk, hogy a Harry Potter rajongók már régóta megérdemelnek egy olyan alkotást, ami nem egy bugyuta gyerekjátékként próbál a lehető legtöbb célcsoport igényeinek megfelelni, hanem egy olyan nagyívű játék lehet belőle, mint amilyen a maga nemében például a The Witcher 3 volt. Éppen ezért örültünk meg nagyon annak, hogy az idei második PlayStation 5 előadáson bemutatkozott a Hogwarts Legacy, ami az eddigi legkülönlegesebb formában repíthet el minket kedvenc univerzumunkba.

A legendás Just Cause szériáról elhíresült Avalanche és a Portkey Games csapata ugyanis egy hatalmas nyílt világgal rendelkező akció-szerepjátékot hoz el nekünk, amiben a Roxfort egyik diákját fogjuk megformálni. Időben az 1800-as évek végén járunk, aminek legelején sokaknak ismerősen csengő varázslatokat – valamint egy-kettő hatékony bájital elkészítését – kell majd megtanulnunk ahhoz, hogy a varázsiskolát magunk mögött hagyva elkezdhessük saját kalandunkat.

A Hogwarts Legacy egyik legjobb része, hogy nem csak a Harry Potter könyvek ikonikus helyszíneire látogathatunk majd el, hanem vadonatúj helyeket is felfedezhetünk magunknak, miközben rengeteg fantasztikus teremtményt is megismerhetünk. Ráadásul csak rajtunk fog állni, hogy milyen varázsló válik belőlünk, ugyanis szintlépésenként a talentfán található harci képességek közül választhatjuk ki a játékstílusunknak leginkább megfelelőt.

A vadiúj történet szerint egyébként egy ősi titok kulcsa lesz a kezünkben, ami akár a varázslóvilág kettészakadásához is vezethet. Ennek hála aztán szabadon dönthetünk abban is, hogy végül a jók oldalára állunk-e, vagy engedünk a sötét varázslatok és erők csábításának, ami egy újabb izgalmas adalékot ad a játékhoz.

Mindenképpen fontos megemlíteni, hogy a Hogwarts Legacy egy ízig-vérig egyjátékos kampányt fog nekünk elhozni, ahogy azt is, hogy a PC, a PlayStation 4 és az XBOX ONE mellett a következő generációs konzolokra is meg fog érkezni valamikor 2021-ben. Pontos megjelenési dátum viszont egyelőre még nincs.

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva