Valorant

Balkezes modellek, továbbfejlesztett skinek és lényegesen jobb tűzharcok érkeznek a Valorantba!


A játék fejlesztői ismét válaszoltak a játékosokban felmerülő kérdésekre.

Egyre inkább úgy néz ki, hogy a Riot Games csapata végre kezdi újra összeszedni magát, hiszen egyre több újdonságot jelentenek be a Valoranttal kapcsolatban. Az elmúlt időszakban ugyanis megtudhattuk, hogy hamarosan új játékmódokkal bővítik az eddigi repertoárt, már javában készül a játék mobilos változata és konzolos verziója, legutóbb pedig arról beszéltek, miket terveznek még a méltán népszerű lövöldéjükbe.

Hamarosan újabb játékmódokkal bővülhet a Valorant!

Már régóta várunk arra, hogy a CS:GO-ban már ezer éve meglévő balkezes modellek a Riot játékában is elérhetőek legyenek, amivel kapcsolatban a Valorant fejlesztői azt nyilatkozták, hogy tisztában vannak vele, hogy mennyire sok játékos vágyik erre, ezért már dolgoznak is a megvalósításán. Mielőtt azonban ez bekerülne a játékba alaposan megnézik, hogy hogyan tud technikai, művészeti és kompetitív szempontból illeszkedni a már jól megszokott játékmenetbe, így pontos dátumot még nem tudnak mondani, hogy mikor teszik elérhetővé.

Egyúttal azon is agyalnak már egy ideje, hogy a korábbi skineket – például különböző effektekkel – tovább lehessen fejleszteni, de ehhez még fel kell mérniük azt, hogy pontosan mekkora az igény iránta a játékosok részéről, milyen mennyiségű erőforrást kellene fordítaniuk rá a csapaton belül és pontosan hogyan nézhetne ez ki a gyakorlatban. Emellett hozzátették, hogy ha vissza kell nyúlniuk a régi fegyver kinézetekhez, akkor addig sem tudnak foglalkozni az újak elkészítésével, így tényleg csak akkor állnak majd erre rá, ha sokan kérik tőlük és úgy látják, hogy tényleg van értelme ezzel foglalkozni.

A Riot nem sokat szarozik: Okostelefonokra és tabletekre is elhozzák a Valorantot!

Az egyik játékos szóvá tette nekik azt, hogy bizonyos meccsek alatt minden lövést bead neki a szerver, míg máskor pedig egyáltalán nem, ami szerinte nem feltétlen azért van, mert egyes mérkőzéseken sokkal gyengébb lenne az egyéni teljesítménye. Erre azt válaszolták, hogy folyamatosan vizsgálják az ilyen eseteket, ráadásul le is ültek személyesen különböző játékosokkal, akik többsége azt mondta, hogy ilyen szempontból legtöbbször konzisztens teljesítményt nyújt a Valorant, bár az is kijött, hogy a célzás és a hitbox szempontjából még van azért mit dolgozni rajta, amivel egy ideje már foglalkozik az egyik teljesen különálló csapatuk.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva