Counter Strike

FalleN magyar szerveren csapatta a Counter-Strike 1.6-ot, Tapsihapsi ellen esélye sem volt!


Miután Metálmackó is belőtte, már a ragequit is érkezett.

A Counter-Strike széria eddigi utolsó darabja, a Global Offensive valamivel több, mint nyolc éve látott napvilágot. Sokan azonnal otthagyták a korábbi verziókat, valakinek ez időbe telt, de egy olyan réteg is akad, aki a mai napig kitart az 1.6 vagy a Source mellett.

Lehet, hogy a GO-val párhuzamosan, vagy esetleg onnan visszatérve (netán azt soha ki nem próbálva), de – a Steam Charts mutatói szerint – a CS 1.6-tal átlagosan 10-12 ezren játszanak, míg a Source esetében 3-4 ezer körüli a középérték.

Természetesen a Counter-Strike legendái között is akadnak olyan játékosok, akik nem tudják végérvényesen elengedni a korábbi verziókat és olykor-olykor visszatérnek egy kis nosztalgiázás erejéig.

FalleN is közéjük tartozik, aki a ma délutáni Twitch-közvetítését még a CS:GO menüjéből kezdte, de aztán a chat nyomására, vagy egy hirtelen ötlettől vezérelve, CS 1.6-ra váltott.

A CS:GO-ban két Major-győzelemig jutó 29 éves játékos rögtön egy magyar szerveren kezdett, ahol nagyjából húsz percet töltött el. Ez idő alatt olyan játékosokkal csapatta, mint Szabolcs1995, Metálmackó és Tapsihapsi – utóbbi ráadásul többször is elcsípte a brazil veteránt.

Miután elvesztett egy AWP-s párbajt Metálmackóval szemben, inkább otthagyta az [Avatár] nevű fun szervert és az [$-BloCK] Only Dust 2-es szerverén folytatta. Aki kíváncsi a teljes közvetítésre, ITT tudja visszanézni.

Ezt már olvastad?

Hogyan lett s1mple toxikus kisgyerekből a világ legjobb játékosa?

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva