Gaming

A Resident Evil Village fejlesztői PlayStation 4-re és XBOX ONE-ra is megpróbálják elhozni a legújabb részt!


Meglepően szimpatikus hozzáállás a készítőcsapat részéről.

Régen volt már ilyen jó dolguk a horrorjátékok szerelmeseinek, hiszen nem elég, hogy a közkedvelt szériájuknak számító Resident Evilből sorozat készül Netflixre, de már úton van a következő epizód is, ami – ha minden a terv szerint alakul – még a jelen generációs konzolokra is ellátogathat.

Felnőtt pelenkákat előkészíteni: A Resident Evil Village is ránk hozza majd a frászt!

Azt ugyebár egy ideje már tudjuk a Resident Evil Village-ről, hogy a fejlesztők szerint ultrarealisztikus látványvilággal fog rendelkezni, az egyik irányítható szereplője Ethan Winter lesz, akinek története az új résszel válik majd teljessé és az alsó hangon is 10 órás végigjátszás alatt hatalmas nyílt helyszíneken is meg fogunk fordulni. Utóbbival kapcsolatban a fejlesztők elárulták, hogy a megszokottnál részletgazdagabbak is lesznek ezek a felfedezésre váró terek, ahol az elénk gördülő problémákat többféleképpen is meg tudjuk majd oldani.

Ennél viszont még érdekesebb az, hogy a srácok bár alapvetően következő generációs konzolokra és PC-re készítik a legújabb részt, már azon is agyalnak, hogy hogyan tudnák ezt az élményt PlayStation 4-re és XBOX ONE-ra is elhozni. Egyúttal azt is hozzátették, hogy mindent megtesznek az ügy érdekében, de egyelőre nem szeretnének ígérni semmit, nehogy magukra haragítsák a rajongókat, úgyhogy jelenleg csak bízni tudunk abban, hogy nagyobb kompromisszumok nélkül ez összejön nekik.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva