Counter Strike

Bodito teljesítményproblémái miatt kolor érkezik a BP Five csapatába


Bodito megy, kolor jön.

Május végén váltott organizációt Magyarország jelenleg legsikeresebb csapata, amikor a Salamandertől a Budapest Five szervezetéhez távoztak. Akkor már Aaron nem tartott velük, hanem ideiglenesen flashie vette át az ötödik szerepét. Egészen június végéig, amikor fleav visszatért a BP5-höz. Aztán flashie felhagyott a coach-olással, az ő helyét gabesson vette át, aki szintén volt játékosa a BP Five-nak.

Most pedig bodito került kispadra, a helyére pedig kolor érkezik, aki az egyik, ha nem nem a legismertebb tagja volt a korábbi BP5-nek. Az alábbi közleménnyel jelentette be a cserét a csapat:

Keserédes hírt kell közölnünk veletek, ugyanis Patrik "bodito" Boda rég óta hű társunk pihenőre megy. Ennek az oka, hogy…

Közzétette: Budapest Five – 2020. szeptember 28., hétfő

Úgy tűnik, tényleg közös megegyezés alapján vonul pihenőre bodito. A facebook posztjában pozitívan ír a történtekről:

HaliNem gondoltam volna, hogy erről kell irjak de ilyen az élet, néha magasabb falakat tár elénk mint amiket…

Közzétette: Patrik "bodito" Boda – 2020. szeptember 28., hétfő

A kolor-fleav-gabesson trió korábban majdnem egy évig volt együtt a csapat égisze alatt, aztán új szerződés hiányában 2020 elején útjaik elváltak. Reméljük a cserének köszönhetően tovább fejlődik a BP5 teljesítménye, sok sikert kívánunk a srácoknak, boditonak pedig jó pihenést és feltöltődést!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva