Counter Strike

Profi meccsen eddig még nem látott boostot mutatott be a FURIA!


Mindezt az ESL Pro League döntőjében.

Tegnap este rendezték az ESL Pro League S12 észak-amerikai régiós fináléját, ahol a FURIA és a 100 Thieves csapott össze. A brazilok egy map előnnyel indultak, de valószínűleg nem ez volt a sorsfordító tényező, ugyanis mindkét pályát simán hozták, ezzel 3:0-ra megnyerve a döntőt.

Az ausztrál többségű 100 Thieves-től már az is nagy teljesítmény volt, hogy idáig eljutottak, de a FURIA ellen már nem volt esélyük – még annak ellenére sem, hogy a csoportkörben sikerült legyőzniük a brazil ötösfogatot.

A mérkőzés egyik legérdekesebb mozzanata a fenti tweetekben látható boost volt, amit a FURIA mutatott be Vertigo CT oldaláról, méghozzá nem is egyszer. A boost-hoz összesen három ember szükséges, közülük a legfelül levő játékos lesz az, aki fel tud ugrani a szerkezet egyik összekötő elemére.

Onnan aztán tökéletes rálátása lesz T rámpára, ráadásul magaslati pozícióból várhatja az ellenfeleket, akik aligha számítanak majd ilyesmire. Az egészet fokozza a tény, hogy a FURIA az elmúlt két hónapban ötször játszott Vertigón, közte egy decider pályás 16-14-gyel, ők mégis kisavelték a boostot egy nagyobb verseny döntőjéig.

Persze az is lehet, hogy csak látták a HS Top szeptember 19-i videóját, amelyben a fenti boost bemutatásra került. Ezt csak ők tudhatják, de annyi biztos, hogy a boost sokat segített nekik rámpa megtartásában, és úgy összeségében a CT oldali domancia kialakításában.

Ezt már olvastad?

Megérkezett a lista: harminchét (!) CS:GO edzőt bannolt az ESIC!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva