Call of Duty

Hamarosan leleplezik a Zombi módot – ami jöhet a Warzone-ba is!


Visszatérnek végre a zombik!

Jó ideje pletykálják, amire már csak a Treyarch miatt is lehetett számítani, pár nap múlva viszont hivatalosan is leleplezik a Cold Warral visszatérő Zombi módot. Az óriási népszerűségnek örvendő játékmód az utóbbi Call of Duty epizódokban szinte már egy önálló entitássá váltak, ezúttal viszont a Warzone hatalmas sikere, és több tíz milliós játékosbázisa miatt kissé megváltozhatnak a dolgok, így nem csak a soron következő részbe, hanem akár a battle royale módba is bekerülhetnek a halottak.

A Pawn Takes Pawn easter egg vadászat így hát a végéhez ért, az utolsó puzzle is a helyére került, és végül ezt a rövid teaser videót kaptuk, amit egy határozott Activision üzenet követett.

Az üzenet előbb a weboldalon a videó alatt tűnt fel, ami alapján pedig szeptember 30-án magyar idő szerint este 19:00-kor számíthatunk a Zombi mód hivatalos leleplezésére a Call of Duty Youtube csatornáján. Ezt követően az Activision gyorsan posztolt is egyet a CoD Twitter oldalára, amiben immáron minden játékos számára teljesen egyértelművé teszik – ha eddig nem lett volna az -, hogy szeptember 30-án tényleg ránk törik az ajtót az élőhalottak.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva