Gaming

Nem fogod elhinni, hogy mennyire gyönyörű lesz a Demon’s Souls remake!


Egészen hihetetlen, amit műveltek a FromSoftware 2009-ben megjelent klasszikusával.

A legnagyobb PlayStation rajongóknak jó eséllyel már nem kell bemutatni a 2009-ben megjelent Demon’s Souls-t, ami a PlayStation 3-as generáció egyik kiemelkedő játékaként teremtette meg a később óriási sikereket elérő Dark Souls alapjait. A FromSoftware alkotását most 11 évvel később felújított formában játszhatod majd újra végig PlayStation 5-ön, aminek ugyan elkérik az árát – hiszen sok más címmel egyetemben itthon 30 ezer forint lesz -, de valami egészen hihetetlen, amit műveltek vele.

A történet szerint ugyebár Boletaria királyságában járunk, amit egyszerűen felemésztett a sötétség, úgyhogy a játék főhőseként mi kapjuk a megtisztelő feladatot, hogy legyőzzük az elbukott Allant királyt, valamint az egész birodalmat uralma alatt tartó Old One-t is. Persze, ez közel sem lesz annyira egyszerű, hiszen a FromSoftware köztudottan néha már kellemetlenül nehéz akció-szerepjátékában akár egy-két csapás is a végzetünket okozhatja.

A még így is felettébb szórakoztató démonvadászattal biztosan elleszünk egy darabig, mivel csak a főküldetések teljesítése több mint 30 órát ölel fel, ha pedig a mellékküldetéseket is teljesíteni szeretnénk, akkor akár 45 órát is eltölthetünk a játékkal – arról nem is beszélve, hogy kimaxolva ez lehet 79 (!) óra is. A Demon’s Souls remake ráadásul minden eddiginél részletesebb látványvilággal fog várni minket, ahol új animációkkal és mai szemmel is egészen félelmetes szörnyetegekkel fogunk találkozni.

Természetesen a Digital Foundry csapata már azt is megnézte, hogy milyen felbontással és FPS-számmal fog futni a játék, ami jelen állás szerint 4K helyett csak 1440p lesz, viszont így a 60 fps is stabil lesz. Mondjuk, a november 19-edikei megjelenésig még sok minden változhat, így simán lehet, hogy a 4K-s felbontással is megoldható lesz a 60-as frame rate.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva