Gaming

Travis Scott egész hétvégén PS5-ön játszott – és még egy képet is csinált róla!


Van, aki már PS5-ön játszik!

Kylie Jenner exe, a világhírű rapper, Travis Scott – aki egyébként óriási gémer hírében is áll – azt állítja, hogy egész hétvégén a vadi új PlayStation 5-öt nyúzta, és egyszerűen imádja. Bizonyítás gyanánt még egy képet is megosztott Instagramon, amin a PS5 kontrollerét, a DualSense-t láthatjuk.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

flame (@travisscott) által megosztott bejegyzés,


Mindez igaz is lehet, ugyanis a Microsoft szintén mostanában küldte ki az első Xbox Series konzolokat különböző tech videósoknak és influencereknek, akik – bizonyos keretek között – pont a mai napon beszélhettek a tapasztalataikról. Emellett az sem lehet újdonság, hogy bizonyos celebek, hírességek előbb kapnak meg egy-egy terméket, ahogyan az hivatalosan megjelenne, így volt ez szinte az összes konzolgeneráció esetében is. Travis Scott pedig pont azok közé a hírességek közé tartozik, akik egyre több fronton köthetőek a mainstream gaminghez – gondoljunk csak a Fortnite koncertre.

Travis Scott Insta képe pedig valószínűleg az beindítója lehet a megjelenés előtti óriási reklám hajrának, így a következő egy-másfél hónapban bőven fogunk még ilyen, és ehhez hasonló, vélhetőleg szponzorált reklámba botlani.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva