Call of Duty

A PS exkluzív Survival mód hamarosan az összes platformra megérkezik! | Modern Warfare


Pár nap múlva lejár a Sony éves exkluzivitás!

A Sony és az Activision az utóbbi időben egyre szorosabb kapcsolatba került egymással, aminek korai előfutára volt a Survival Mode, amit a Modern Warfare megjelenése óta kizárólag PlayStation 4-en játszhattunk – hála az egy évig tartó exkluzív megállapodásnak.

Ez viszont október 1-én megváltozik, és minden platformon, Xbox One-on és PC-n is elérhető lesz a Call of Duty: Modern Warfare horda módja.

A játékmód Xboxon 5.9 GB helyet követel majd magának (PS-en 5.8-at), míg PC-n nem kell letöltenünk semmit, ott ugyanis a Season 6 frissítése már tartalmazta azt is. Túlélő mód egyébként korábbi epizódokban is feltűnt már, először a CoD: Modern Warfare Mibilized-ban (DS), majd a fősodorban először a Modern Warfare 3 Spec Ops-ban. Lényege tulajdonképpen ugyanaz, mint a Gears of War horda módjának, vagy a Zombi módnak is: túlélni és visszaverni az egyre komolyabb fenyegetést jelentő ellenséges hullámokat.

A hatodik szezon viszont még ennél is többet tartogat számunkra, érkezik ugyanis egy egészen izgalmasnak ígérkező halloweeni lövöldözés, de a Cold War nyílt bétatesztje is hamarosan kezdetét veszi:

Íme a hivatalos Season 6 Roadmap! | Modern Warfare & Warzone

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva