Gaming

Az októberi ingyenes Gold játékok jók, de nem szaladunk tőlük a szomszédba!


Megéri még a Gold előfizetés?

A Microsoft ugyan azt mondta, hogy nem kívánja beszántani az Xbox Live Gold előfizetési rendszerét, a tendencia viszont, miszerint egyre inkább terelik a játékosokat a Game Pass, de inkább a Game Pass Ultimate felé a vak számára is világos és teljesen egyértelmű. Ezt leginkább ott érhetjük tetten, hogy míg a Game Pass kínálata bődöletes tempóban növekszik egyre nagyobb címekkel, addig a Gold előfizetés mellé “járó” ingyenes játékok mondhatni hónapról hónapra licitálják egymást alul. Persze legutóbb hónapok után bekerült egy AAA-s cím is a The Division képében, az viszont már kétszer is megjárta már a Game Pass-t, és többször volt 2000 forint környékére is akciózva.

Ezen a tendencián biztosan nem fognak változtatni az októberi ingyenes játékok, annak ellenére sem, hogy egyébként szórakoztató alkotásokról van szó:

Október 1-től egészen a hónap végéig tölthetjük le a ’80-as évekbeli horror inspirálta, de erősen Minecraft-ot idéző Slayaway Camp: Butcher’s Cut-ot. Szintén október első napjától egészen a hónap feléig húzhatjuk be a klasszikus Xbox-ra megjelent akció-kaland Sphynx and the Cursed Mummy-t, amit a hasonlóan mókás Costume Quest vált majd október 31-ig bezárólag. A hónap derekán az előbbieknél valamivel nagyobb kaliberű alkotás, egy térdremegtető horror, a Maid of Sker is beköszön, ami november 15-ig lesz elérhető a Live Gold és a Game Pass Ultimate előfizetők számára.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva