Counter Strike

Community bant kapott Steamen a legnagyobb magyar trader


GeRy raktárában több, mint 100 ezer euró értékben lapulnak skinek.

Szabó Gergely, alias GeRy az egyik legismertebb tradernek számít, aki ezen a területen nemcsak magyar viszonylatban, hanem nemzetközi szinten is kiemelkedő múlttal rendelkezik. Azonban a mai napon szomorú üzenettel kellett szembesülnie.

A képeken az látható, hogy Közösségi eltiltásban, illetve Csere- és piaci eltiltásban részesült – természetesen minden egyéb indoklás és információ nélkül, ahogy azt már megszokhattuk. Ahogy reggeli tweetjében fogalmazott: nem a legkellemesebb erre ébredni.

Ráadásul nem GeRy az egyetlen, akivel ilyesmi történt, ugyanis sok más trader, de még a Major-győztes Dosia is hasonlóról számolt be a mai napon. Bízzunk benne, hogy a Valve-nál csak félrenéztek valamit, és mielőbb eltávolítják a tiltásokat.

GeRy az este folyamán egy újabb bejegyzésben azt írta, hogy köszöni a rengeteg támogatást, sajnos a Valve-tól egyelőre még nem kapott választ. Hozzátette, hogy az elmúlt hét évben ez lehet az első nap, amikor nem folytat le egyetlen cserét sem.

A CSGObackpack szerint csak a CS:GO raktárában 106 ezer euró (~38,7 millió forint) értékben lapulnak skinek, így nem lenne túl kellemes, ha a tiltások rajta maradnának a profilján.

Aki szeretné követni a fejleményeket, az megteheti GeRy Twitterén, de – a cikk apropójától függetlenül – nagy szeretettel ajánlom Youtube-csatornáját, illetve weboldalát is, melyek mindegyike hasznos anyagok tömkelegét tartalmazza.

UPDATE: Másnap hajnalban a Valve feloldotta GeRy banját, bár az még mindig nem derült ki, hogy egyáltalán miért kapott eltiltást. Mindenesetre a ban eltűnt, bízzunk benne, hogy ez így is marad!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva