R6

Csokit vagy csalunk! Kiszivárgott egy gameplay videó a Halloweeni eventről, ezeket tudtuk meg


Újabb infók derültek ki a közelgő eseményről.

Közeleg az október, ezzel pedig az új Halloweeni limitált idejű event, melyről szűk egy hete már olvashattatok pár infót nálunk:

Halloweeni szivárgás: kísértetházzá alakított Bartletten jöhet az új event, ezek lesznek a skinek

Azóta kiszivárgott egy gameplay videó is az eseményről, mely kapcsán a rend kedvéért két dolgot el kell mondani: egyrészt nem House-on lesz, másrészt pedig nyilvánvalóan 5v5 összecsapásokban lesz részünk, ez csak a játékbeli fájlok betöltése alapján készült. Ettől függetlenül kiderült néhány dolog, lássuk a videót és utána az összegzést!

Következőket lehet tudni tehát:

  • Az ellenfelek halálukkor hátrahagynak egy nyalókás csomagot a “csokit vagy csalunk!” vonalon mozogva: ezt fel kell kapni, ekkor szerzünk pontot a meccsen – ami ugye extra taktikai elem, hisz bevédhetik a csapattársak ezt.
  • A gránátok konfettiket szórnak és ott is marad ennek a nyoma.
  • Ezek, valamint a bénító gránátok is újratöltődnek idővel.
  • Nincs friendly fire.

Láttuk már a skineket, illetve egy képet a pályáról is (a fenti cikkben láthatjátok), tehát igazából már csak az a kérdés, hogy melyik pálya is lesz az – magam részéről a Bartlettre tippeltem, de többen kiemeltétek kommentben, hogy a Favelláról lehet szó, ami szintén nincs kizárva, ez a két pálya nem volt még ijesztőre díszítve, illetve Casual mapként (sőt előbbi ugye ott sem elérhető) amúgy sincs rivaldafényben, így logikus lenne a választás. Hamarosan okosabbak leszünk!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva