Gaming

A Cyberpunk 2077 fejlesztőinek rengeteget kell túlórázniuk, hogy a novemberi premierre készen legyenek!


Szerették volna elkerülni, de ez már biztosan nem fog menni.

Korábban a Red Dead Redemption 2, valamint a Last of Us 2 kapcsán is meséltünk nektek arról, hogy a játékiparban sokszor előfordulnak olyan szituációk, amikor legalább 60, de többször akár 80-90 órát is kell dolgozniuk a fejlesztőknek ahhoz, hogy be tudják fejezni a nagyszabású projektjüket. Akkoriban ez óriási negatív visszhangokat keltett az iparágon belül és most úgy néz ki, hogy a Cyberpunk 2077 esetén is lehetetlen lesz ezt elkerülni, bár a vezetőség igyekszik majd kárpótolni ezért az alkalmazottakat.

Ezért lehet a Cyberpunk 2077 az év legjobb játéka!

Érdekes egyébként, hogy a CD Projekt RED fejesei már akkor arról beszéltek, hogy biztosan nagyobb terhelés vár majd a munkatársakra, amikor még úgy tudtuk, hogy szeptemberben fog debütálni a játék. Akkoriban még arról szólt a fáma, hogy a kollégákat érintő extra munka azért erősen limitálva lesz, ám a Bloomberg legfrissebb információi szerint igencsak durva fokozatra kapcsoltak a cégnél, hiszen a heti 5 helyett már 6 napot dolgoznak a novemberre tolt játékon.

Ezt a kellemetlen helyzetet még megspékeli az is, hogy vannak olyan kollégák, akik több mint egy éve egyfolytában túlóráznak, így szinte biztos, hogy valami nincs rendben a cégen belül az erőforrások elosztásában és a feladatok megfelelő ütemezésében. Külön érdekesség, hogy a Cyberpunk 2077 gyakorlatilag készen van, a fejlesztőcsapat tagjai így már csak azon dolgoznak, hogy minél hamarabb eltávolíthassák belőle a különböző hibákat.

Érkezik Netflixre a Cyberpunk sorozat, de kicsit még várnunk kell rá!

A történtekkel kapcsolatban reagált is a minap a CD Projekt fejese, aki elmondta, hogy mivel egy igencsak fontos projekt befejezésén dolgoznak, ezért a csapat tagjai megértik, hogy ehhez szükségük van a túlórázásra. Emellett az is elhangzott, hogy minden dolgozójukat kompenzálni fogják emiatt, ugyanis a stúdió éves bevételének egytizedét fogják szétosztani közöttük.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva