Gaming

Hihetetlenül látványos képsorokkal kezdődik a Godfall!


Most meg is nézheted magadnak.

Szerencsére már nem kell annyira sokat várni arra, hogy a Sony következő generációs konzoljának számító PlayStation 5 rengeteg sikervárományos játékkal induljon hódító útjára. Határozottan közéjük tartozik az elképesztő látványvilággal rendelkező Godfall, aminek kezdő képsorait most ti is szemügyre vehetitek.

Hosszúra nyúlt bemutatónkban nem is olyan régen már meséltünk nektek a Counterplay Games fantasy akció-szerepjátékáról, ami egészen egyedi univerzummal fog novemberben megérkezni. Azóta tudjuk, hogy egy kisebbfajta apokaliptikus történetet fogunk átélni a végigjátszás alatt, ahol a világ egyik utolsó Valorian lovagjaként kell majd megállítanunk a rettegett őrült istent, Macrost.

Ahogy a fenti videóban is látható, hogy a Godfallt folyamatosan át fogja hatni a leginkább a World of Warcraft: Battle for Azeroth kiegészítőjére jellemző háborús hangulat, amire szükség is lesz, hiszen számtalan epikusabbnál epikusabb harcban vehetünk majd részt játék közben. Sokan egyébként a Dark Souls-hoz is hasonlítják a játékot, ami valamelyest igaz is lesz, hiszen a fejlesztők elmondása alapján a legnehezebb fokozaton valóban óriási kihívást fog jelenteni.

Végtelenül epikus harcokkal vár a PlayStation 5 egyik nyitócíme: Hamarosan jön a Godfall!

Legutóbb pedig az is kiderült, hogy a különböző konzolos változatokban mennyiért lesz majd beszerezhető. Ugyebár a teljesen alapnak számító Standard Edition 80 euró lesz, az alapjátékot és az első kiegészítőt tartalmazó Deluxe Edition 100 eurót kóstál majd, míg a legfullosabb változatot jelentő Ascended Edition 110 euró lesz, ami a játék és az első kiegészítő mellé rengeteg extra tárgyat is ad nekünk.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva