Counter Strike

Világelső Evil Geniuses, coach bug-os botrány, ESL Pro League tippjáték – Pre-Fire Predictions #14


Lemaradtál a legutóbbi Pre-Fire adásról? Sebaj, olvasd vissza!

Tudjuk, hogy nincs mindenkinek ideje arra, hogy élőben kövesse velünk végig az adásokat, ezért gondoltuk összeszedjük nektek, hogy miről is beszélt Balázs és Bence ezen a héten.

Sikeresen túl vagyunk az első olyan Pre-Fire adáson, ahol tudtunk vendéget is hívni. Utólag is szeretnénk megköszöni coolio-nak a közreműködést és várjuk vissza szeretettel a jövőben.

1. HLTV

Az elmúlt pár hétben folyamatosan azt mondtuk Bencével, hogy az EG-nek kellene a ranglista élén ülnie. A jó hír, hogy az imánk eljutott a HLTV-ig, csak furcsa, hogy ez pont az után a hét után történt meg, amikor az amerikaiak egy meccset sem tudtak megnyerni. A mi meglátásunk szerint a FURIA előkelőbb helyezést érdemelt volna, mert gyönyörűen meneteltek és meg is nyerték az EPL 12. szezonját Amerikában. Európáról nehéz bármit is mondani, mert a nagy csapatok egyhetes pihenőn voltak.

A HLTV ranglista legjobb tíz helyezettje.

2. Coach BUG

Tovább bonyolódik az augusztus óta húzódó botrány, hétfőn harmichét edző került eltiltásra. Mondanunk sem kell, hogy nem tudjuk sajnálni ezeket az edzőket és abban sincs nagy meglepetés, hogy az edzők jelentős része ezen a listán a CIS/Dél-Amerika régiókhoz tartoznak. Továbbra is szeretnénk hangsúlyozni, hogy senkinek sem ajánljuk az ezen régiókra történő fogadást.

Megérkezett a lista: harminchét (!) CS:GO edzőt bannolt az ESIC!

3. Budapest Five és a hatfős line-up

Derült égből jött a hír, hogy a Budapest Five hat emberrel tervez a jövőben. Kolor eddig kommentátorként volt jelen a csapatnál, most azonban újra az aktív line-up részét képezi. Közös megegyezés alapján bodito a kispadra került, hogy pihenni tudjon, azonban továbbra is a csapat tagja maradt. Innentől viszont az ESEA meccseken is kolor-ral fognak játszani.

Keserédes hírt kell közölnünk veletek, ugyanis Patrik "bodito" Boda rég óta hű társunk pihenőre megy. Ennek az oka, hogy…

Közzétette: Budapest Five – 2020. szeptember 28., hétfő

4. EPL EU S12 tipp játék

Ha van valami, ami nem maradhat ki ebből a műsorból, akkor azok a tippek. Bencével mi az esetek jelentős részében nem játékos szemmel tekintünk a meccsekre, hanem befektetési lehetőséget keresünk. Jó volt hallani, hogy coolio milyen szempontok alapján tippeli meg a meccseket, mert neki aktív játékosként szempontok kerültek elő, mint a mi esetünkben. Ezek voltak a tippek, illetve az kimenetelek:

Mondanunk sem kell, hogy születtek meglepő eredmények az elmúlt két napban. Próbáltunk tippet adni arra is, kik juthatnak el a döntőig, vagy kik nyerhetik majd meg a versenyt. Bence és cooilo egyetértettek abban, hogy Astralis-Na’Vi döntőnek kell lennie, szerintem viszont a Heroic elcsípheti az egyik spotot és akár meg is nyerheti az egész versenyt.

Az adás során szóba jött még néhány téma, mint például:

  • A Cloud9 negyedik játékosa
  • Coolio véleménye a coach bug-ról
  • A FURIA-féle Vertigo boost
  • Vajon gabesson marad a BP Five edzője a jövőben?
  • FoDa-bzt csere a need more DM-nél
  • oBo kiszállt a Complexity-ből
  • Feloszlott a Salamander női csapata
  • Vélemények az ESL Pro League amerikai döntőjéről

Ha ezekre a témák is érdekelnek, akkor nézd vissza a teljes adást! Amennyiben te is szeretnél hozzászólni a műsorhoz, tarts velünk jövő héten hétfőn, este 20 órától! Találkozunk a chaten!

Írta: Surányi Balázs; szerkesztette: Fehér Martin

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva