Gaming

Töménytelen mennyiségű különleges képességgel vár ránk a Diablo 4!


A legújabb epizód inkább a legendás második részre fog hasonlítani, mintsem a legutóbbira.

Mostanáig egészen nagy volt a csend a Diablo 4 háza táján, pedig korábban már megmutatták nekünk, hogy milyen szörnyetegekkel és mennyire hatalmas nyílt világgal fogunk találkozni benne. Most viszont végre újra nyilatkoztak a fejlesztők, akik ezúttal a karakterek képességeiről és a varázslónő enchantment rendszeréről meséltek egy kicsit.

A képességek és talentek rendszerén az elmúlt időszakban rengeteg változtattak a Diablo 4 fejlesztői, akik a rajongók visszajelzései alapján egy sokkal mélyebb, több testreszabhatósági lehetőséggel kecsegtető megoldást szeretnének létrehozni. A legújabb koncepció szerint egy karakterrel való végigjátszás során csak a skillek 30-40%-át lehet majd feloldani, amit azért is gondolnak célravezetőnek, mert így a különböző kasztok változatos játékélményt tudnak garantálni.

A Sorceress fenti talenfáján látszik is, hogy mennyi választási lehetőséget ad majd nekünk a játék, amibe természetesen beletartoznak majd az aktív és a passzív képességek is. További örömteli hír, hogy a Diablo legújabb részében kisebb szerepet fognak kapni a tárgyakkal elérhető bónuszok és helyettük hangsúlyosabbak lesznek a karakterek képességei, aminek hála jó eséllyel lényegesen kevesebb időt fogunk majd lootvadászattal eltölteni.

Korábban már meséltek arról is, hogy a barbárnak lesz egy ún. Arsenal rendszere, amivel az eddig megszokottnál lényegesen könnyebben tudunk majd váltani a birtokában lévő fegyverek között. A fejlesztők ezzel kapcsolatban elárulták, hogy az ilyen kasztspecifikus megoldásokat szeretnék minden karakter esetén elhozni, ami a varázslónő esetében az enchantment nevet viseli, így az ő skilljeit betehetjük majd az aktív képességek helyett ebbe a külön slotba is, amivel extra bónuszokat fogunk kapni. Így pedig már csak rajtunk áll, hogy kizárólag aktív skilleket használunk-e, vagy egyfajta hibrid buildként ezt kiegészítjük az enchantment szekcióba kerülő képességekkel.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva