Valorant

Viper tovább erősödik a Valorant 1.09-es frissítésével!


Öt ügynök is javítást kap a következő patchben.

Arról már a tegnapi nap során beszámoltunk, hogy az 1.09-es frissítésben komoly átalakításon esik át az Operator, amely drágább, lassabb és pontatlanabb lesz. Most nézzük meg, hogy mi a helyzet az ügynökökkel, hiszen többük is változtatás elé néz.

omen-banner.png

OMEN

  • Paranoia: A képesség vizuális ráncfelvarrást kapott, hogy jobban látszódjon a hitbox, kifejezetten akkor, ha feléd repül a flash.

jett-banner.png

JETT

  • Blade Storm (Burst Fire): Változtattak az ügynök ultimate képességének burst fire üzemmódján, így mostantól 0.33 helyett 0.45 másodpercnek kell eltelnie, hogy újra használhassuk. Ezenkívül csökkentették a burst mód fejlövés szorzóját (3x -> 2x), továbbá 12 méteres távolságtól kezdődően sebzés visszaesés figyelhető majd meg (a maximális visszaesés esetén 35-öt fog sebezni).

viper-banner.png

VIPER

  • Fuel: A köröket 100 fuel-el fogja kezdeni, az eddigi 50 helyett.
  • Snake Bite: A sav elhagyását követően lesz egy két másodperces debuff fázis, azaz a játékosokat még ennyi ideig fogja sebzés érni.
  • Viper’s Pit: Az ultimate képesség lehívása közben kétszer olyan gyorsan tud majd mozogni, mint korábban, illetve a fegyverét is hamarabb tudja majd elővenni (nagyjából 0.4 másodperccel, de ez minimálisan változhat).

reyna-banner.png

REYNA

  • Empress: Ultimate képesség használata közben a túl nagy fire rate sokszor megnehezítette a spray pattern lekövetését, legfőképpen az SMG és Heavy fegyverekkel, ezért a tüzelési sebességhez adott bónusz 25%-ról 15%-ra csökken.

brimstone-banner.png

BRIMSTONE

  • Stim Beacon: A tüzeli sebességhez adott bónusz 10%-ról 15%-ra nő, így ha a jeladó területére lépünk (és még ezt követően néhány másodpercig), akkor ennyivel gyorsabban tudunk majd lőni.

Ezt már olvastad?

A need more DM ismét teljes, bzt visszatért a csapathoz!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva