Call of Duty

Brutálisan erős lett az AS VAL, remélhetőleg hamar jön a nerf! | A falon is átlő az új fegyver!


Olyan erős lett a fegyver, hogy jogosan gondolhatják a használójáról azt, hogy csaló!

Ahhoz képest, hogy az Infinity Ward a Fortnite történetvezetését próbálja meghonosítani a Warzone-ban, az újabb szezonok előtt generált hype rendre sokkal nagyobb eseményeket vetít előre, mint amiket végül kapunk. Arról az apróságról már nem is beszélve, hogy eddig egyetlen szezon startja sem sikerült zökkenőmentesre, és olyan hibákat hoz a játékba, amik eltávolításával napokig, rosszabb esetben hetekig kell a fejlesztőknek bajlódniuk.

A Season 6 kezdése sem fog kilógni ebből a sorból, az átlagosan 20 GB-os update a játék irreális méretét sem csökkentette, ellenben rengetegen számolnak be kifagyásokról, összeomlásokról – és nem csak PC-n, de még az új fegyverek sem épp úgy működnek, ahogyan a fejlesztők eredetileg tervezték.

Az AS VAL ugyanis olyan brutálisan erős lett, hogy konkrétan át lehet lőni vele a falakon. Ez Snapshot gránátokkal párosítva a leginkább kínos…

The penetation of the new AS VAL might need some tweaking. In game examples. from CODWarzone

…amivel rövid ideig a falakon keresztül is láthatóvá válnak az ellenfeleink, így sokan ugyanis azt hihetik – hozzáteszem teljesen jogosan -, hogy ellenfelük egy csaló, pedig mindent úgy használnak, ahogyan az eredetileg a játékban van – még csak egy glitchet sem kell hozzá kihasználni. Ez nemcsak roppant kínos, de teljesen tönkreteszi mind a Multiplayer, mind a Warzone meccseket.

Egészen biztosak lehetünk abban, hogy hamarosan jön hozzá egy hotfix, ez ugyanis nemhogy hetekig, de napokig sem maradhat ilyen állapotban. Bízzunk hát az Infinity Ward gyorsaságában, és reméljük, hogy már javában dolgoznak a hiba kijavításán, addig viszont óvatosan rejtőzködjetek, vagy a másik oldalon “élvezzétek ki” hogy ideig-darabig csalónak érezhetitek magatokat…még úgy is, hogy valójában nem használtok semmiféle csalást.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva