Gaming

4K felbontásban 60 fpssel száguld PlayStation 5-re a Gran Turismo 7!


Visszatér a legendás autóverseny sorozat a Sony következő generációs konzoljára.

Nem igazán panaszkodhatnak majd a PlayStation 5 vásárlói, hiszen a Sony következő generációs konzoljaira – többek közt – olyan játékok jönnek, mint a Spider-Man Miles Morales, a Godfall, a Resident Evil Village, a Demon’s Souls remake és a Sackboy: A Big Adventure. Persze, gondolnak a virtuális száguldás szerelmeseire is, hiszen jön a Gran Turismo 7, ami valami elképesztően gyönyörű látványvilággal fog rendelkezni.

A Polyphony Digital és a Sony legendás autóverseny sorozata egy teljes értékű folytatást fog hamarosan kapni, aminek legnagyobb újdonsága egyértelműen a teljesen megújított karrier mód, amiben az autózás történelmének minden szakaszában részt fogunk venni. Természetesen ehhez kapni fogunk több száz (!) autót, rengeteg, végletekig kidolgozott versenypályát és olyan élethű grafikát, ami maximálisan kihasználja a PlayStation 5-ben lévő erőtöbbletet.

A Gran Turismo 7-ben nem csak a versenyzésnek hódolhatunk majd, hanem a fejlett tuning- és testreszabási módban elkészíthetjük álmaink verdáját, míg az autósiskolában pedig a vezetési technikánkat fejleszthetjük tökéletesre. Utóbbira egyébként az vadiúj multiplayer módokban is lehetőséged lesz, ahol mondjuk biztosan nem lesz egyszerű a legjobbak között végezni.

A pletykák szerint a Gran Turismo 7 idén novemberben fog megjelenni, de ezt egyelőre hivatalosan nem erősítették meg. Így csak bízni tudunk benne, hogy a közeljövőben fog debütálni a Polyphony Digital ikonikus szériájának legújabb darabja.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva