Gaming

Super Mario-ra hasonlító, bájos 3D platformerrel érkezik PlayStation 5-re a Sackboy: A Big Adventure!


A kicsi mellett ezt még a nagyobbak is szeretni fogják.

Egyre csak közelítünk a PlayStation 5 november 19-edikei megjelenéséhez, ami olyan nyitócímekkel fog debütálni, mint a Spider-Man Miles Morales, a Demon’s Souls remake és a Godfall. Közéjük érkezik a konzol premierjére a Sackboy: A Big Adventure, ami egy végtelenül bájos 3D platformként próbál kicsiket és nagyokat egyaránt megmozgatni.

A PlayStation 3 rajongóinak többségének biztosan ismerősen cseng a LittleBigPlanet, aminek legendás karakterét, Sackboyt fogjuk a PlayStation 5-re megjelenő alkotásban irányítani. Szerencsére a fejlesztők mindenkire gondolnak, ezért nem csak egyedül, hanem a kooperatív lehetőségnek hála egyszerre akár 4-en is belevághatunk majd a Super Mario és a Rayman játékok mesés világát egyszerre megidéző történetben.

Természetesen lesz itt minden, ami szem-szájnak ingere, ugyanis a klasszikus ügyességi feladatok mellett több logikai fejtörő is bekerül a játékba. Szerencsére Sackboy-on túl több ikonikus karakterrel is fogunk kalandozni, akik – a korábbi részekhez képest – vadiúj animációkat kapnak és merőben más kameranézetekben csodálhatjuk majd meg őket.

Ne feledjétek, hogy a Sackboy: A Big Adventure november 19-én jelenik meg PlayStation 5 mellett PlayStation 4-re is.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva