Gaming

Exkluzív, megjelenés előtti videókon csodálhatjuk meg a PlayStation 5 játékait!


A japán streamerek már megkapták a konzolt, úgyhogy jönnek az első videós anyagok is.

Érdekes taktikát választott a Sony a következő generációs konzoljának kommunikálására, hiszen a Microsofttal ellentétben végig meglepően kevés információt árult el a legújabb játékgépével kapcsolatban. Mondjuk, erre annyira nem is szorul rá, hiszen előrendelésben gyakorlatilag minden PlayStation 5 elfogyott világszerte, sőt, még elegendő mennyiségben se tudnak gyártani ahhoz, hogy a november 19-edikei megjelenésre mindenkinek juthasson belőle.

Korábban már bemutattuk nektek, hogy milyen játékokkal fog debütálni a PlayStation 5, amire – többek közt – olyan sikervárományos alkotások fognak megjelenni, mint a Spider-Man Miles Morales, a Godfall, a Demon’s Souls remake, a Sackboy: A Big Adventure és a Gran Turismo 7. A hozzánk hasonlóan türelmetlen játékosoknak pedig jó hír, hogy japán influencerek már megkapták a Sony következő generációs konzolját, így egyre több videóval pillanthatunk bele, hogy miilyen élmények várnak ránk a közeljövőben.

Ezekből kiderült, hogy a teljesen ingyenes ASTRO’s Playroom egy olyan exploration platformer lesz, ami végtelenül aranyos stílusával 4 különleges világon fog átrepíteni minket és játékmenetében több ponton is emlékeztet a Super Mario epizódjaira. A Godfall kapcsán pedig bejött sokak számítása, miszerint magas nehézségi fokozaton már-már soulslike szintet megütő kihívást fog jelenteni, így pár levél Xanax birtokában egyhamar biztosan nem fogunk ráunni.

Páran emlékezhettek még arra, hogy több fejlesztő is kiemelte, hogy mennyire gyors és hasznos lesz a PlayStation 5-ben megbújó SSD, amit legutóbb a japán influencerek is megerősítettek. A fenti anyagokból tisztán látható, hogy a töltési idő valóban minimálisra redukálódott, ami azt jelenti, hogy sokkal több időt tölthetünk majd kedvenc játékaink társaságában.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva