Hearthstone

Viszlát Firebat: visszavonult a kompetitív játéktól a korábbi világbajnok, gyakorlatilag kiégett belőle


Redditen meg is indokolta a dolgot.

James Kostesich “Firebatet” nem nagyon kell bemutatni a Hearthstone közösség számára: a 24 éves amerikai játékos kommentátorként, streamerként és esportolóként is lerakott már nem keveset az asztalra – utóbbi legemlékezetesebb pillanata egyértelműen a játék történetének első világbajnoki címének elhozatala még 2014-ből. Ő volt az első, akiről lapot neveztek el a játékban, ez a 2016-ban kijött Fiery Bat volt:

File:Fiery Bat(35214).png

A játékos most sokak számára szomorú hírt jelentett be Twitteren: szögre akasztja a cipőt, nem fog többet versenyeken részt venni.

Mindenkinek köszöni a 7 évnyi támogatást, illetve a szervezőknek is, hogy ennyi élményben lehetett része. Redditen kicsit jobban kifejtette a dolgot, választ kaptunk a miértre is:

A lényeg: nem talált olyan felállást, ami feküdt volna számára ebben a metában, így kiesett a Grandmasters B diviziójából.

Elismerte, hogy nem rakott elég időt a felkészülésbe (kiemelte, hogy a Control Warrior-Highlander Hunter lineup igazán meggondolatlan volt részéről). Továbbra is promotálja majd a kompetitív szcénát, valamint a Hearthstone tartalmak is csak csökkennek, nem szűnnek meg, így nagy aggodalomra nincs oka a rajongóinak, azonban nyilatkozta a játékos, hogy több mindenre (többek közt a magánéletére) akar jobban fókuszálni.

Köszönjük neki ezt a 7 évet, tényleg emblematikus figurája volt a Hearthsnone versenyeknek!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva