Akciók

Irány az Xbox Store: remek akcióban a WB Games játékai és az Assassin’s Creed-ek!


Szinte kihagyhatatlan akciók az Xbox Store-ban!

 

Egy kisebb kihagyás után visszatért a Publisher Sale az Xbox Store-ba, mely keretében egy hétig (október 12-ig) a Warner Bros. játékainak legkomplexebb kiadásaira csaphatunk le egészen baráti áron.

Warner Bros. Games Publisher Sale | Xbox

A WB Games Publisher Sale keretében így átlagosan 50-70%-kal olcsóbban csaphatunk le többek között a trilógiát magába foglaló Batman: Arkham Collection-re, a nagy múltú és zseniális bérgyilkos szimulátor Hitman 2: Gold Edition-re, az DC hősöket és gonoszokat egymásnak eresztő Injustice 2: Gold Edition-re, a LEGO összesre, a méltánytalanul elfeledett Mad Max-re, a Gyűrűk Ura világát másképp bemutató Shadow of War: Definitive Edition-re, vagy a Mortal Kombat 11-re – csak hogy a nagyobbakat említsem.

Ilyen remek és kiemelt akció mellett könnyen elsiklik az ember figyelme az egyéb, de hasonlóan kihagyhatatlan leárazások mellett, és véletlenül a Deals with Gold most pont ilyen lett. Xbox Live Gold, vagy Xbox Game Pass Ultimate előfizetéssel rendelkezők számos másik remek játék mellett pár ezer forintért juthatnak hozzá az Assassin’s Creed játékokhoz, az Assassin’s Creed: Odyssey Gold Edition pedig – ami az alapjátékon felül tartalmazza a The Fate of Atlantis és a The Legacy of the First Blade kiegészítőket, illetve az Assassin’s Creed 3 Remastered-et is – kifejezetten kihagyhatatlan 6000 forintos áron érhető el pár napig.

A játékokat a megújult Xbox Store-ből, vagy annak hivatalos oldaláról tudjátok megvásárolni.

UPDATE: Az Assassin’s Creed Odyssey Gold Edition pár napig egy hiba folytán volt 6000 forintért megvásárolható. A hibát elhárították, így ezek után az eredetileg kitűzött akciós áron 12.000 forintért lehet megvenni. Akik a korábbi téves áron csaptak le rá nem lesznek terhelve a különbözettel.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva