Gaming

Immár hivatalos: egy világban játszódik az Assassin’s Creed és a Watch Dogs!


A Watch Dogs: Legion-ban kedvünkre asszaszinkodhatunk majd!

Egy kiadó, számos fejlesztői átfedés, a játékokban feltűnő egyre nagyobbra növő áthallások és utalások mind arra engedtek következtetni, hogy a Ubisoft két óriássorozata, a Watch Dogs és az Assassin’s Creed bizony egy univerzumon osztozik. Pár hónappal ezelőtt már tűntek fel apróbb utalások egy lehetséges kapcsolatra, most viszont mondhatni megérkezett a hivatalos megerősítés is, miszerint:

a két játék bizony egyazon világban játszódik, a Watch Dogs az Assassin’s Creed, úgy pedig az Assassin’s Creed a Watch Dogs része. 

Az október 29-én megjelenő Watch Dogs: Legion első nagyobb – fizetős – sztori kiegészítőjével, a Bloodline-nal ugyanis három új irányítható karakter érkezik. Az egyik az első rész kissé megfáradt főszereplője, Aiden Pearce, a másik a Watch Dogs 2 egyik legjobb karaktere, ott viszont csak NPC szerepet betöltő Wrench, az utolsó pedig maga a hivatalos megerősítés, az első teljesen szabadon irányítható modern kori asszaszin, Darcy lesz.

Watch Dogs: Legion / Credit: Ubisoft
Kép: Ubisoft / Az első modern korban szabadon irányítható asszaszin, Darcy.

Darcy-ról sokat egyelőre nem tudni azon kívül, hogy az Asszaszin testvériség egy megbecsült tagja, és mind öltözetében, úgy pedig akrobatikus és harci tulajdonságaiban is kellőképp reprezentálja majd az ősi rendet.

A Watch Dogs: Legion tehát nem csak hogy folytatja a sorozat által megkezdett disztópikus jövőbe szőtt történetét, hanem össze is köti azt az Assassin’s Creed-del. Ezzel együtt pedig választ is kapunk majd az Assassin’s Creed 3 egyik legnagyobb talányára: valóban megérte Desmond önfeláldozása az emberiségért, vagy a Tempomosoknak volt végül igaza?!

Minderre december elején, a Watch Dogs: Legion Season Pass részeként érkező Bloodlines kiegészítőben választ kaphatunk. A játék PC-re, Xbox One-ra és PS4-re október 29-én, Xbox Series X|S-re november 10-én, PlayStation 5-re pedig november 24-én jelenik meg.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva