R6

7-kor mutatnák be Tachankát, de máris kint a bemutatója: képes “újraéledni”, de van egy rossz hírünk


Nagyon durva az új Tachanka.

Rengeteget cikkeztünk már az új Tachankáról, legutóbb épp azt, hogy ma este 7-kor jön – legalábbis ezt hihettük. Nos azóta kiderült, hogy az egyébként nem egyértelmű tweetet valóban sokan (köztük én is) félreértették, csak a bemutató videója lesz este:

Tachanka Rework Reveal | Tune in to the reveal during today’s European League broadcast at 01:00 PM EDT / 19:00 CEST / 17:00 UTC from Rainbow6

Twitch-en lehet 19:00-tól követni, azonban a kommentek között már ott van a kiszivárgott tartalom – amit azóta levettek, de nem volt nehéz megtalálni egy japán csatornán, remélem a cikk publikálásának pillanatában is elérhető lesz, nem veszik le addig, íme!

Két dolog a leginkább figyelemre méltó: az egyik az, hogy valóban 10 gránáttal érkezik, ami a bemutató alapján kegyetlen soknak tűnik, ugyanis nem elég, hogy zónázásra jó a gránátvető, de sokat is sebez és pattog. Emellé még kapott egy Zofia-féle egyéni újraélesztést (Withstand) miért is ne alapon, elvégre ő a mém lord, aki évekig egy fabatkát sem ért, most meg hirtelen a legbrokenebb operátor lesz – legalábbis nagyon meglepne, ha nem kapná a nerfet rövid időn belül, ugyanis gyakorlatilag az egyetlen hátránya az, hogy továbbra is lomha (3 armor). Ezzel a loadouttal jön az orosz:

Nincs elérhető leírás.

Sajnos egyelőre még csak tesztszerverre ráadásul (holnap), úgyhogy tényleg nem keveset kell várni rá, de megerősítette a Ubisoft, hogy még ebben a szezonban berakják értelemszerűen.

Magam részéről várok, de tartok is tőle, ti hogy vagytok ezzel?

Ezt olvastad már?

Egyedi pályán, respawn rendszerben zajlik a Halloweeni event: íme a szabályok

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva