Valorant

Az új pálya mellett új ügynök is érkezik az Act III során!


Nagyon el leszünk kényeztetve.

Tegnap számoltunk be arról, hogy a Riot hivatalosan is bejelentette a Valorant következő pályáját, Icebox-ot, ma pedig már az új ügynök kiléte is napvilágot látott.

Hivatalos: érkezik a Valorant ötödik pályája, Icebox!

A Riot egy hosszas írásban fejtegeti, hogy mi is vár ránk majd az Act III során, ami úgy nem mellesleg már eléggé a nyakunkon van, hiszen október 13-án, kedden érkezik meg a játékba. Az új Act-tel kapcsolatban korábban mi ITT írtunk részletesen.

PÁLYA: ICEBOX (UNRATED: okt. 13 / KOMPETITÍV: okt. 27)

Az már a korábbi teaser során is kiderült, hogy egy havas/jeges tematikájú, télies hangulatú pálya fog érkezni, és a végeredményt elnézve: pontosan ilyesmire számítottunk. Icebox helyszínéül az állandóan fagyos tundra szolgál, ahol megtalálható egy laboratórium, temérdek szállítókonténer, de még egy-egy átcsúszó drótkötélpálya is.

KOMPETITÍV FRISSÍTÉS (október 13)

  • Megérkezik a szerverválasztási opció, ami jobb pinget és régiódban levő csapattársakat fog eredményezni.
  • A legkisebb és legnagyobb rangú játékos közötti különbséget 6 tier-ről 3 tier-re csökkentik, ezzel kiegyensúlyozottabbá téve a meccseket.
  • Az Immortal és Radiant rangú játékosoknál csak a mérkőzés végkimenetele (győzelem/vereség, ill. a körkülönbség) fog számítani (tesztelés alatt).

ÚJ BATTLEPASS (október 13)

Fejlesztenek a Battlepass-en, illetve a heti küldetéseken, így most már gyorsabban lehet farmolni a szinteket. Ezenkívül a BP bizonyos “Epilógus” tier-ekkel is bővülni fog.

ÚJ KOLLEKCIÓ: SINGULARITY (október 13)

Az új Act természetesen új kollekciót is magába foglal. A bundle legfőbb ékkövei a következő fegyverek lesznek: Phantom, Spectre, Sheriff, Ares és a kés.

AJÁNDÉK GUN BUDDY (október 28)

Új szerverekkel, így potenciálisan egy-egy nagyobb játékosbázissal is bővülni fog a játék: Közép-Kelet és Észak-Afrika is megkapja a maga szerverét. Ennek örömére mindenki, aki október 28-án belép a játékba, egy Dallah Gun Buddy-val lesz gazdagabb.

ÚJ ÜGYNÖK: ??? (október 27)

A Riot részéről vele kapcsolatban csak egy képet kaptunk (lásd fentebb), viszont az érkezése már biztos, az időpont pedig október 27-e. A fenti szivárogatás alapján az új ügynök a Skye nevet kapta és képességei alapján nagyon fog hasonlítani Sova-hoz.

  • AOE heal, ami a közelben levőket gyógyítja, de magát nem
  • Egy drón, amit nem tud irányítani, viszont lelőni sem lehet
  • Egy felderítő madár
  • Három farkas, akik üldözik az ellenfeleket

Ha igazak az információk, akkor Skye több ízben is hasonlítani fog Sova-hoz, hiszen mindkettőnek lenne drónja, további lehetősége felderíteni (madár, illetve recon bolt), illetve általánosságban kapcsolódása a madarakhoz/farkasokhoz. Kíváncsian várom, hogy vajon beigazolódik -e a fenti szivárogatás!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva