Counter Strike

Magyar közvetítéssel érkezik a CEE Champions a BP Five-val és a Honvéddal


Kedden este kisorsolták a csoportokat, szombaton rajtol a közvetítés.

A Stay&Play Gamer Cupról két csapat jutott be a CEE Champions 15 000$-os összdíjazású bajnokságára. A HelloRöfik, akiket azóta leigazolt a Budapesti Honvéd Sportegyesület, ők másodikként végeztek a Stay&Play-en. A másik együttes pedig a Budapest Five, akik megnyerték azt. A CEE Champions szombaton 17:00-től kezdődik, élőben a metabro twitch csatornáján követhetitek a mérkőzéseket, természetesen magyar kommentárral.

Az összes magyar érdekeltség a C és D csoportokban van | liquipedia.net

A csoportokat kedden este húzták ki, a Honvéd a C csoportba került, ahol a GameAgents révén markk is 11. magyarként vesz részt a bajnokságban. A Budapest Five a D csoportban kapott helyet. A csoportok 8 fősek, és svájci rendszer szerint zajlik a játék. Ez azt jelenti, hogy BO1-es mérkőzéseket játszanak a csapatok az azonos mérlegű társaik ellen. A formátum pofonegyszerű: aki 3-mat nyer, továbbjut, aki 3-mat veszít, kiesik.

Véleményem szerint mindkét csoportban vannak keményebb csapatok, mint a Tenerife Titans vagy a FATE Esports, de a továbbjutás egyáltalán nem lehetetlen egyik magyar érdekeltségű együttesnek sem. A 15 000$-t az első 4 helyezett között osztják szét, oda egy egyenes-kieséses ágrajz vezet.

Sok sikert kívánunk a magyar érdekeltségű csapatoknak a tornához!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva