PUBG

Hatalmas magyar siker: a Pullup bejutott a PUBG Continental Series EU döntőjébe!


Büszkék lehetünk a hazai alakulatra!

Szerdán és csütörtökön zajlott a PUBG Continental Series 3 európai zárt kvalifikációja több régióban is. A versenysorozat során először magyar érintettség is volt a verseny ezen szakaszán, hiszen a Pullup négyese (Luki, Creator, Vanti, B3nce) sikeresen véve az addigi akadályokat képviselte hazánkat az EU West régió zárt kvalifikációján, a legjobb 16 csapat között. A csütörtöki cél a legjobb öt csapat közé kerülés volt, mely a továbbjutást jelentette!

A szerdai versenynapot sikeresen zárták, az első helyről ugorhattak neki az utolsó hat meccsüknek csütörtök este. A 7. meccsen be is kezdtek egy kellemes 10 killes 3. hellyel, így nem volt kérdéses, hogy ezúttal is jó formában vannak. A 10. meccs után továbbra is őrizték az első nap megszerzett helyezésüket.

A 11. meccs után a finn Saunabois alakulata átvette tőlük a vezető pozíciót, de mit sem számított ez már, hiszen szinte esélytelen volt az 5. helynél lejjebb esniük az utolsó meccsen, borítékolható volt a továbbjutás.

A 12. meccs után végül az alábbi végeredmény született, a magyar négyes megtartotta az előkelő második helyét:

Gratulálunk a Pullup csapatának, $3,200 már biztos a zsebükben landol. A döntőben pedig olyan csapatokkal kell majd megmérkőzniük mint a FaZe Clan, Team Liquid, Natus Vincere, vagy épp a TSM és az ENCE. Sok sikert kívánunk a folytatáshoz!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva