Valorant

Kiszivárgott az új ügynök és az összes Act III-as skin


Mindezt egy magyar adatbányász hozta nyilvánosságra.

Alig pár órája írtunk arról, hogy mi várható majd az október 13-án érkező Act III-ban. A cikkben szó esett az új pályáról, a kompetitív változásokról, illetve arról, hogy a Riot megerősítette az új ügynök érkezését is.

Igen ám, de utóbbival kapcsolatban a fejlesztő csak annyit árult, hogy majd október 27-én jön. Se több, se kevesebb. Ez szerdától számítva még húsz napnyi várakozási időt jelentett volna, és bár nem lennének álmatlan éjszakáink, azért egy ilyen korai és ekkora horderejű leakelésre nem igazán számítottunk.

Szerda este 23:13-kor látott napvilágot egy tweet, méghozzá az egyik legnagyobb adatbányász, a magyar floxay részéről, akinek a bejegyzése – rengeteg kedvelést és retweetet begyűjtve – elég gyorsan felkapottá vált.

Floxay neve már májusban is előkerült egy cikkünknél, akkor éppenséggel az újonnan érkező Deathmatch mód nyomaira bukkant a játékfájlok között. Ez ennél komolyabb, hiszen az új ügynök képességeit, illetve az új skineket egy videó formájában tekinthetjük meg.

Egyes pletykákra hivatkozva azt már az esti cikkünkben is leírtuk, hogy melyek lehetnek a Skye névre hallgató ügynök képességei, ám mostanra ezek minden kétséget kizáróan bebizonyosodtak. Emellett kiderült, hogy az új bundle a Singularity lesz, illetve az is, hogy a Battle Pass brutális skineket tartogat – mindkét kollekció darabjait megnézhetitek a videóban.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva