Call of Duty

Végtelen ideig túlélhetsz a gázban – javítás után itt az újabb óriás bug! | Warzone


Nem mintha nem lenne elég bug már a játékban...

Minden túlzás nélkül a Warzone jelenlegi állapotában rosszabb, mint bármikor ezelőtt, sőt, ebben a formájában még akkor sem lehetnénk elégedettek, ha csak early access, esetleg béta fázisban tartana a játék. A legutóbbi bugfix ugyan orvosolt néhány egészen égető problémát, a másik oldalon viszont a frissítéssel szinte egy időben egy olyan komoly bug ütötte fel a fejét, ami teljesen tönkreteszi a meccseket…Megint.

Egy játékosnál eredetileg ugye összesen csak két Stim lehet – amivel szorult helyzetben gyorsan belőhetjük magunkat élettel -, de a Warzone-ban csak a legritkább esetben szerepel elsődleges loadoutokban, nem igazán képzi részét a játék metájának, sőt. A legújabb, a meccseket teljesen hazavágó bug miatt viszont

a gázkörben valamiért végtelen számban lehet használni, amitől egészen konkrétan teljes mértékben immunissá válhatnak a játékosok a mérges gázra, így kvázi halhatatlanul szaladgálhatnak benne. Nagyjából így:

A jelenséget azóta már játékosok ezrei jelentették az Activision felé, aminek Support munkatársai mindenkit biztosítottak afelől, hogy az Infinity Ward fejlesztői már hozzáláttak a glitch kijavításához. A hiba természetesen önmagában is problémát jelentene, a Season 6-tal viszont számos olyan érkezett, amik miatt teljesen jogosan borulhatnak ki már az olyan játékosok is, mint a Call of Duty League egyik kommentátora, Clint ‘Maven’ Evans. A profi kommentátor egymás után négy meccset vesztett emiatt, így tweetje remekül összefoglalja az átlag játékosok érzéseit is a játék jelenlegi állapotával kapcsolatban.

“Zsinórban három vesztes meccs a végtelen stim bug miatt. Azt hiszem a Warzone valójában egy kísérlet, ami teszteli a mentális erőm….Zsinórban négy.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva