Call of Duty

Megjött a patch, ami kijavítja a legdurvább bugokat! | Warzone & Modern Warfare


Megérkezett a hatodik szezon első komolyabb javító csomagja, de közel sem az utolsó!

Ahogyan eddig mindig, úgy a Season 6 sem indult problémamentesen. Az új fegyverek nem elég, hogy irreálisan erősek, de még bugosak is, eddig soha nem tapasztalt optimalizálási problémák PC-n és konzolokon is egyaránt jelentkeztek, a beállítások folyamatosan átállítódnak, az Activision szerverek is egyre labilisabbak, de a legnagyobb újításnak szánt metró sem úgy működött, amilyennek azt tervezték – és az egyéb, egyre gyakrabban jelentkező grafikai hibákról még nem is beszéltünk.

Eddig egy bugkupac a Season 6 – már a járművek sem problémamentesek! | Warzone

Az Infinity Ward viszont máig bőszen dolgozik a problémák elhárításán, az első jelentősebb patch pedig meg is érkezett, ami a fenti hibák jelentősebb részét hivatott kijavítani.

A frissítés után az AS VAL már nem lesz képes átlőni a falakon, az SP-R 208-on balanszíroztak egy kicsit – leginkább az alap fegyver, a Variable Zoom Scope optika, illetve a .300 Norma és .338 Lapua lőszertípus ADS-ét érintik a változtatások -, de csökkentettek az SKS + Variable Zoom Scope ADS-én is. Ezen túl továbbá a metróban tartózkodó játékosok semmilyen esetben sem fogják túlélni a gázkört.

A friss javítás viszont nem hárít el minden gondot, ezért hamarosan számíthatunk majd további bugfixekre. Addig viszont reméljük, hogy a Cold War érkezéséig ennél több már nem üti fel a fejét…

(Forrás: Infinity Ward)

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva