Hearthstone

A Guardian Druid elhullt a nerfek következtében, de kiemelkedően erős deck továbbra sincs


Így alakult a heti meta!

Legutóbb két hete hozott le meta jelentést a VS data oldala, ugyanis azóta érkezett egy balansz frissítés a játékba. Túlzás lenne azt mondani, hogy ez átírta az erőviszonyokat, de azért változott néhány dolog, nézzünk rá!

A legnépszerűbb paklik

Nincs elérhető leírás.

A Druid volt a legutóbbi patch nagy vesztese: 13%-os népszerűségről 6.2%-ra zuhant Malfurion, és bár továbbra is a Guardian verziót pörgetik a legtöbben, az így is már csak 4.27%-on áll, ráadásul a győzelmi rátája is csapnivaló. A Hunter-Paladin-Demon Hunter-Mage négyes gyakorlatilag egymás hátsójában popularitás terén: mindnek van egy húzó deckje. Ezek közül a Soul Demon Hunter a legtöbbet látott 11.34%-kal, a második továbbra is a Pure Paladin közel 11%-kal, a harmadik pedig bő 10%-kal a Face Hunter. Nagyot zuhant a Druid, de azért a Shaman-Warlock páros még mindig alulmúlja népszerűség szempontjából.

A legjobb paklik

Nincs elérhető leírás.

Tier 4-ig (!) csúszott a Guardian Druid nem kevesebb, mint 5 (!) százalékot rontva két héttel ezelőtti teljesítményéhez képest. A Cyclone Mage lépett előre nagyjából egy százalékot győzelmi ráta terén és ezáltal egy tiert is, tekintve, hogy az egyik rossz matchupja már sokkal ritkább vendég az asztalokon. A Soul Demon Hunter közel egy százalékot javítva ért oda a dobogó alsó fokára, a Bomb Warrior picit rontott, de az ezüst az övé, a Highlander Hunter meg pár helyet javítva éppen a legeredményesebb deck – azonban elenyészőek a különbségek, és továbbra sincs Tier 1.

A deckeket ezen az oldalon érhetitek el!

Matchupok

 

Nincs elérhető leírás.

A lelkekkel szinergizáló új Demon Hunter irány bejött, végül csak odaért hosszú hetek és jó pár másokat érintő nerf következtében a legjobbak közé a deck, de azért a korábbi érához hasonló dominanciára most nem kell számítani: a Big Warrior-Resurrect Priest-Pure Paladin hármas kifejezetten rossz matchup, melyek közül utóbbi elég rendszeresen fel is bukkan.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva