Gaming

Pokémonokra hajazó, teljesen abszurd bogár-étel mutánsokkal ünnepelhetünk év végén! – Érkezik a Bugsnax!


Most bebizonyíthatod, hogy az vagy-e, amit megeszel.

Nem igazán panaszkodhatnak majd azok, akik az első között szerzik be a Sony következő generációs konzolját, hiszen a november 19-étől elérhető PlayStation 5-re olyan remek játékok fognak jönni még idén – a temérdek PlayStation 4-es alkotás mellett -, mint a Spider-Man Miles Morales, a Demon’s Souls remake, a Godfall, a Sackboy: A Big Adventure és az Immortals Fenyx Rising. Közéjük csatlakozik az ünnepi szezonban az egészen elmebeteg Octodad alkotóinak vadonatúj agyszüleménye, a Bugsnax.

Az első látásra is szürreális felfedezőjátékban Snaktooth különleges szigetére fogunk ellátogatni, ami nem titkoltan a félig bogár félig kaja teremtmények őshazája. A valóban rettenthetetlen felfedező, Elizabert Megafig meghívására érkezünk ide, akit ugyanúgy meg kell majd találnunk, mint a rendkívül éhes teremtményeit.

Így az egészen megtisztelő feladat adja magát: ki kell derítenünk, hogy mi történt Elizaberttel, hogy hogyan hozta létre ezeket az igencsak furcsa élőlényeket és hogy vajon miért lehet az, hogy utóbbiaknak ennyire jó ízük van. Az abszurditást tovább fogják fokozni az utunk során felbukkanó karakterek, akikkel találkozva tippeket vagy éppen eszközöket kaphatunk arra, hogy az egészen egyedi mutánsokat – akikből több mint 100 féle lesz – minél hamarabb elkaphassuk.

A fejlesztők egyébként gondoskodnak arról, hogy egy percig se vegyük túlságosan komolyan a Bugsnax-et, ami november 19-én jelenik meg PlayStation 4-re és PlayStation 5-re.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva