Counter Strike

A BP Five és a GameAgents győzelemmel, a Honvéd vereséggel kezdett – CEE Champions


Elrajtolt a várva várt bajnokság, jól kezdtek a magyarok.

Tegnap délután kezdődött a 15 000$-os CEE Champions csoportköre, ahol 3 magyar érdekeltségű csapatnak is szurkolhatunk, név szerint a BP5-nek, a Honvédnak és a GameAgents-nek markk révén. A közvetítések egész októberben minden szombaton és vasárnap 17:00 órától indulnak a metabro twitch csatornáján, érdemes velünk tartani és szurkolni.

Az első magyar vonatkozású meccs tegnap a Honvéd és a GameAgents összecsapása volt. Traint választották a csapatok, az első félidő mindkét csapat számára jól alakult, 8 kört védett a Honvéd, 7-et támadott a GA. A Honvéd számára azonban ezután jött a baj, ugyanis védekező oldalon megtáltosodott a GameAgents, markk és regali dupla AWP-s védelme pedig megtörhetetlen volt, végül 16:12-re nyert a GameAgents.

A számunkra érdekes csoportok állásai | liquipedia.net

A másik magyar meccs viszont gigászi küzdelmet tartogatott. A Budapest Five és a Blink masszív esélyekkel indul akár a bajnokság első helyéért is, így ezt a mérkőzést egyfajta rangadónak is tekinthetjük. Szintén Trainen mérkőztek meg a csapatok, elképesztő körök közepette. Az első félidőt 11:4-re nyerte a magyar csapat, utána kerültek támadó oldalra a mieink. Elkezdett mindent beadni a játék a Blink játékosainak, hihetetlen köröket nyertek meg, brutális lövések akadtak be. 15:13-nál ráadásul gxx lehozott egy parádés 1v2-t, ám szerencsére 16-os szám a BP5 neve mellett bukkant fel.

A hihetetlen 1v2:

A random noscope füstben:

Gratulálunk a csapatoknak, sok sikert a következő mérkőzésekhez!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva